Пръстенът, който Григор Димитров подари на Маша е дизайнерски

Григор Димитров подари дизайнерски пръстен на любимата си Мария Шарапова.

Руската тенисистка бе уловена от папараци с пръстена на лявата си ръка. Запознати разказват, че пръстенът, който Григор Димитров е подарил на Маша е дело на известната ни сънародничка дизайнер на бижута Искра Георгиева. Сензационната информация бе поместена на страниците на английското издание „Дейли мейл” и бе придружена от снимков материал на най-добрия български тенисист и половинката му Маша Шарапова, която гордо носи пръстена.

grigor_dimitrov2 grigor_dimitrov1

[caption id="attachment_434074" align="alignright" width="300"]Григор Димитров подари дизайнерски пръстен на Мария Шарапова Григор Димитров подари дизайнерски пръстен на Мария Шарапова[/caption]

Папараци уловили известната двойка да се разхожда из търговската улица на британската столица "Dover Street Market". Те били във видимо добро настроение по време на разходката си из Лондон. Изданието не пропусна да отбележи, че външният вид на Маша Шарапова е повече от перфектен. Половинката на Григор Димитров била облечена с жилетка, черен кожен панталон и боти, а дамската й чанта била с модерния животински принт.

Най-голямо внимание обаче било обърнато на страхотното дизайнерско бижу на лявата ръка на Маша, което навежда на мисълта, че това може да е годежен пръстен. Според информацията, дизайнерското бижу е направено през 2012 година. То е ръчна изработка от елементи „Сваровски” и сребро. Създателката на бижуто Искра Георгиева коментира, че е повече от щастлива от факта, че хората оценяват бижутата, които прави по емоционалната им стойност, а не по материалната им такава, пише pik.bg като цитира информация на dir.bg.

Преди известно време стана ясно, че известната светска двойка вече работи за наследник. Известна ясновидка пък им предвеща, че ще станат родители на мъжка рожба. Само преди няколко дни Гришо показа зашеметяващи резултати от бруталната фитнес програма, на която се подложи. Според думите му, тази тежка програма му е била наложена от неговия треньор Роджър Рашийд.

Сънародникът ни вече може да се похвали със завидна атлетична фигура, добре оформени бицепси и страхотни плочки на корема, които в съчетание с отлична техника, несъмнено ще му донесат пробив в Топ 5 и така мечтаната титла от Големия шлем, пише sportal.bg.