Тенисистът Григор Димитров и учителката Силвия Зубева станаха най-обаятелните личности на изминаващата година

Безспорно най-желаният мъж на годината в България бе тенис звездата Григор Димитров – пише „България днес”. Успехите на Гришо на корта засилиха и бездруго големия интерес към него през последните години. С цялото си излъчване тенисистът се превърна не просто в секссимвол и модна икона, но и в пример за подражание на младите хора.

[caption id="attachment_432671" align="alignleft" width="300"]Григор Димитров събра най-много женски въздишки през годината Григор Димитров събра най-много женски въздишки през годината[/caption]

И ако за популярен и успял спортист като Григор Димитров не е чудно, че стана обект на въздишки, то като гръм от ясно небе дойде случилото се с една млада учителка от София. Ако живееше в Холивуд, 28-годишната Силвия Зубева вече можеше да продаде историята си на доста филмови сценаристи. Само за 3 дни нейна снимка, на която повежда първокласниците към класната стая, обиколи света и събра над половин милион харесвания във Фейсбук. Огромният медиен интерес към красивата даскалка бързо й показа, че своеобразната корона на кралица на красотата е и с много тръни.

[caption id="attachment_432672" align="alignleft" width="300"]Силвия Зубева разбра, че короната има и тръни Силвия Зубева разбра, че короната има и тръни[/caption]

Силвия Зубева започна да получава неприлични предложения по телефона, сблъска се с хорската злоба и женска завист. „Предпочитам хората да ме ценят заради качествата, а не заради външния ми вид” – отсече учителката и бързо захвърли короната на фатална красавица, за която куп силиконки си мечтаят. Григор Димитров и Силвия Зубева бяха най-желаните личности, но и сред актьорското съзвездие блесна звездата на една млада дама. 21-годишната студентка от класа на Ламбо – Евелин Костова, е безспорно едно от най-красивите лица на екрана – отбелязва изданието. Гледахме я вече в „Къде е Маги”. Очевидно е, че тепърва славата й, а и въздишките по нея ще растат. В новия парламент също има къде да се плакне окото. Във фаворит на женската част се превърна депутатът от РБ Антони Тренчев. Във волейбола като символ се утвърди Цветан Соколов. Фенките, които до онзи ден въздишаха по Казийски, сега намериха утеха в новата звезда на националния ни тим.