Любо Киров останал изненадан от новината

Тези дни се понесе мълвата, че бившият вокал от група „Те” – Любо Киров, има незаконен наследник.

Повод за тези твърдения стана фактът, че след един от живите концерти на "Х Фактор", Любо Киров бил причакан от руса дама, която изглеждала доста добре и била облечена в скъпи дрехи. Въпросната блондинка спряла Любо Киров и го помолила да даде автограф върху снимката на младо момче. Докато изпълнителят подписвал снимката, блондинката го изненадала с въпроса дали му харесва как изглежда хлапето.

[caption id="attachment_427071" align="alignright" width="300"]Любо Киров останал изненадан от новината Любо Киров останал изненадан от новината[/caption]

В типичния си стил, Любо Киров първо се усмихнал чаровно, а след това разбира се дал утвърдителен отговор на зададения му въпрос. Тогава тайнствената дама го „застреляла в десетката” с твърдението, че момчето от снимката е негов син и го попитала дали не си спомня за нея. Любо Киров останал страшно изненадан от твърденията й, тъй като не си спомнял да е виждал тази фенка друг път. За разлика от него обаче, тя твърдяла точно обратното. Жената започнала да му припомня, че преди десетилетие и половина били заедно на морето и били интимно близки. Тя твърдяла, че след тази мимолетна връзка Любо Киров повече не й се обадил, а малко след това разбрала, че е бременна.

Въпреки несигурността на „връзката им”, тя решила да роди детето, тъй като обичала певеца. Любо Киров останал толкоз стреснат от несвързаните твърдения на тайнствената жена, че се наложило да прибегне до услугите на охраната, които веднага я разкарали. По-късно певецът подал жалба срещу нея в едно от полицейските управления в столицата заради осъществения върху него тормоз. На този етап обаче остава тайна дали детето наистина е наследник на Любо Киров или певецът просто е станал жертва на поредната влюбена фенка, опитваща се да го върже. В музикалните среди коментират, че не е изключено това твърдение да се окаже истина. Някои изпитват известни съмнения, тъй като според тях Любо Киров бил на отсрещния бряг, но пък други твърдят, че има залитания и по двата пола и навремето имал връзки с жени, пише pik.bg, позовавайки се на информация на "Всеки ден".