Асен Блатечки ще е далеч от Диляна Попова при раждането на рожбата им

Броени дни остават до раждането на една от най-коментираните рожби – тази на Диляна Попова и Асен Блатечки.

Според определения от лекарите термин, отрочето на Диляна Попова трябва да се появи на бял свят в последната седмица на септември. Напук на всички очаквания, в никакъв случай не може да се каже, че бъдещите му родители са се отдали на романтика и са в трепетно очакване на бебето. Дори напротив – двамата са разделени. Към днешна дата актьорът Асен Блатечки е при съпругата си Катерина Горанова и дъщеря им. Той се върна при семейството си само няколко месеца, след като живя заедно с Диляна Попова, но след като така и не успяха да постигнат хармония в отношенията си, взеха решение да се разделят.

[caption id="attachment_421415" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки ще е далеч от Диляна Попова при раждането на рожбата им Асен Блатечки ще е далеч от Диляна Попова при раждането на рожбата им[/caption]

Диляна Попова преживява тежка лична драма в последните дни от бременността си, тъй като няма никакви шансове Асен Блатечки да е до нея в този момент. Докато Асен Блатечки и съпругата му са заети с работа по филма с работно заглавие „Люси“, Диляна Попова отдъхва сама на морето, обгрижвана от най-добрите си приятелки. Тя планира в близките дни да се върне в София, тъй като всеки момент може да роди. Моделката вече е избрала клиника, в която да се появи първата й рожба. Доверен лекар пък следи изкъсо цялата й бременност. При все, че с Асен Блатечки са разделени, актьорът няколко пъти е ходил с нея на прегледите и се е интересувал какво се случва с рожбата им.

За разлика от повечето сънародници, Диляна Попова и актьорът се разделили, запазвайки приятелските си отношения. Асен Блатечки бил категоричен, че Диляна може да разчита на него за всякакъв вид помощ, при все че не живеят заедно. И двамата са готови на всичко за щастието на бъдещата си рожба и твърдят, че няма да се поддадат на клюки и интриги, които имат за цел да развалят хармонията в отношенията им.