Асен Блатечки разгневи сериозно новата си половинка

Чаровният актьор Асен Блатечки заформи истински любовен триъгълник.

Асен Блатечки бе на път да докара Диляна Попова до нервна криза, след като се появи с нова жена. Чаровникът на българското кино зарови страстно лицето си в къдриците на изпълнителката Нора Караиванова, а действието му предизвика невиждан гняв в половинката му Диляна Попова, отбелязва на страниците си столичен вестник.

[caption id="attachment_410543" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки разгневи Диляна Попова Асен Блатечки разгневи Диляна Попова[/caption]

Сценката се е разиграла по време на снимките към новото парче на младата изпълнителка. Името на Нора Караиванова нашумя покрай участието й в музикалния формат „Мюзик айдъл”, а към днешна дата е част от бенда на шоуто по bTV „Комиците”. Новото парче на Нора излезе на бял свят само преди няколко дни. Вероятно всички се досещаме защо е избрала за партньор именно актьора Асен Блатечки, а не някой от колегите му. Безспорно той е един от най-желаните партньори за целта, а и се предполага, че ако песента не успее да я изстреля нагоре, то чарът на актьора ще свърши тази работа.

Изявата на Асен Блатечки в клипа към новата песен на Нора Караиванова обаче е успяла да предизвика за пореден път яда на любимата му Диляна Попова. Тя не успяла да сдържи нервите си, след като видяла, че във видеото Блатечки интимничи открито с Нора Караиванова. Чашата на търпението на Диляна Попова преляла, когато видяла страстната целувка между Асен Блатечки и Нора Караиванова. Тя не само, че успяла да я извади извън равновесие, а предизвикала и страшна ревност. Половинката на Асен Блатечки недоумява защо е било необходимо да приема поканата, знаейки, че изявата му ще я подразни и то доста сериозно.

Моделката е бременна от актьора и през септември ще го дари с момче. По всичко личи обаче, че нещата помежду им не вървят толкова гладко, колкото би й се искало. След участието на Асен Блатечки във въпросния клип на младата изпълнителка, Диляна Попова вдигнала грандиозен скандал, който стигнал невиждани висоти. Тя дори вече обмисляла сериозно следващата си стъпка, пише pik.bg. А каква е тя, вероятно скоро ще разберем.