Краси Радков последва примера на бившата си колежка Ани Цолова

Актьорът от „Шоуто на Слави” – Краси Радков е неузнаваем.

Краси Радков се е превърнал в поредната телевизионна звезда, вманиачена по стопяването на излишните килограми. Не може да се отрече, че актьорът има забележим успех в борбата с теглото. Промяната във външния вид на Краси Радков е видима и с просто око. В понеделник вечер, когато стартира новия сезон на „Шоуто на Слави”, актьорът се изяви в един от скечовете.

[caption id="attachment_421337" align="alignright" width="300"]Краси Радков последва примера на бившата си колежка Ани Цолова Краси Радков последва примера на бившата си колежка Ани Цолова[/caption]

Краси Радков се бе превъплътил в ролята на Дон Корлеоне и за тази цел бе облечен в съответния сценичен костюм. Музикантите от”Ку-ку бенд” отбелязаха в ефир, че костюмът видимо му е хлопнал. Елекът пък буквално стоеше като на вейка, а панталоните му, бяха на път да паднат. Краси Радков не крие, че се е заел сериозно със спазването на диета. Той се запалил по нея, след като видял резултатите на бившата си колежка Ани Цолова и култовият кулинар Ути Бъчваров. Актьорът също решил да пробва тяхната диета за стопяване на излишните килограми, която всъщност не е нищо сложно, а просто режим на хранене.

Въпросният режим на хранене е препоръчан от лечителя Петър Димков. С него за кратко време Краси Радков успял да смъкне седем килограма от понаедрялата си в последните няколко години фигура. Прави впечатление, че актьорът се е простил с биреното коремче, което преди пъчеше в ефир, пише pik.bg.

Докато едни залагат на хранителен режим, за да се отърват от излишните килограми, то други предпочитат да заложат на различните медикаменти. Именно фактът, че напоследък преобладаващата част от населението е с наднормено тегло, се оказа поредната ниша за шарлатаните. Из улиците на големите градове, измамници ви приканват да измерите мазнините в тялото си напълно безплатно. До тук добре, но това те ви изпращат в кабинет за отслабване, препоръчан от тях, който също е част от схемата. Там съответно ви предлагат „чудодейните” медикаменти, които ви обещават да ви отърват от наднорменото тегло за кратко време. Всъщност, единственото, от което ви отървават са парите в джоба ви.