Краси Радков си навлече гнева на останалите трима актьори от шоуто

Актьорът Краси Радков има сериозни проблеми с останалите си колеги от „Шоуто на Слави”.

Краси Радков успял да си навлече завистта им и попаднал на мушката, след като за пореден път прибрал в джоба си баснословен хонорар. Запознати разкриват, че актьорът е любимец на Слави Трифонов. Вероятно поради този факт Краси Радков прибирал баснословни хонорари всеки път, докато за останалите му колеги оставали само трохи.

[caption id="attachment_415677" align="alignright" width="300"]Краси Радков си навлече гнева на останалите трима актьори от шоуто Краси Радков си навлече гнева на останалите трима актьори от шоуто[/caption]

Повече от очевидно е, че Краси Радков си е заслужил сериозните хонорари, тъй като почти всяка вечер се появява в ефир. Останалите актьори обаче негодуват, че той заграбва всички актуални роли и по този начин на края на месеца само той имал да получава допълнителна сума върху заплатата си. Любимецът на публиката Виктор Калев с мъка успявал да си осигури някой и друг лев над заплатата си от „Шоуто на Слави”, а Мариан Бачев и Тодор Башианов направо си оставали на сухо, разкриват от кухнята на предаването.

Сериозната разлика в сумите, които получават актьорите накарала останалите трима за пореден път да говорят със Слави Трифонов. Мълвата носи, че те дори го заплашили, че ако продължава да лансира Краси Радков, ще напуснат шоуто. Виктор Калев, Мариан Бачев и Тодор Башианов настоявали пред шефа си ролите да бъдат разпределяни по равно. На този етап обаче Слави Трифонов не се поддал на рекета на останалите трима актьори и дори намерил аргумент, с който да се оправдае.

Шоуменът поставил на прицел сценаристите, които имали последната дума кой от актьорите коя роля да изиграе. Слави Трифонов заявил категорично, че проблемът е на самите актьори, а не на Краси Радков и дори ги упрекнал, че не са достатъчно гъвкави, за да играят всичко. В същото това време не пропуснал да отбележи, че Краси Радков се вписва блестящо във всеки образ, пише pik.bg.