Николай Бареков се закани да разкрие как е забогатял Станишев

Николай Бареков се закани да обяви начина, по който лидера на БСП Сергей Станишев е натрупал богатството си по време на управлението на ГЕРБ, БСП и ДПС.

Николай Бареков бе категоричен, че в качеството си на евродепутат и като български гражданин няма да подкрепи кандидатурата за еврокомисар на спорна личност, каквато е Сергей Станишев. Лидерът на „България без цензура” подчерта, че ще превърне „проваления политик” Станишев във втора Румяна Желева, ако премиерът Пламен Орешарски си позволи да го номинира за еврокомисар.

[caption id="attachment_413368" align="alignright" width="300"]Николай Бареков се закани да разкрие как е забогатял Станишев Николай Бареков се закани да разкрие как е забогатял Станишев[/caption]

Видимо разгневен, Николай Бареков се закани, че ще обяви на всеослушание начина, по който Станишев е натрупал богатството си. Той недоумява как е възможно човек, който няма нито един ден трудов стаж извън дейността му в държавната администрация да бъде експертът, който страната ни да предложи на многоуважаемите колеги от Евросъюза. Както вече стана ясно, лидерът на червената партия се готви да спаси политическата си кариера с кандидатурата си за евродепутат, макар на този етап да отрича категорично. Преди това той се пробва да замени Пламен Орешарски на премиерския пост, но за негово огромно съжаление опитът му претърпя чутовен крах.

По-рано днес ексшефът на Шесто управление на Държавна сигурност Димитър Иванов – Митко Гестапото обяви, че е въпрос на време Сергей Станишев да успее да подреди личния си пъзел, с който се е заел доста сериозно. Според него червеният лидер се нуждае от още седмица-две, за да завърши далаверите. Митко Гестапото подчертава, че времето, което ще е необходимо на Станишев да докара докрай започнатите далавери зависи от това по какъв начин ще се развие вътрешният пъзел. Той не изключва вероятността лидерът на БСП да се откаже от мястото си в Европейския парламент. В заключение Димитър Иванов посочи в ефира на bTV, че на „Позитано” 20 цари невиждан досега хаос и страх. Сергей Станишев и хората от близкото му обкръжение извършват доста хаотични движения в търсенето на най-добрата лична изгода от сложната политическа ситуация, в която се намира страната, пише pik.bg.