Ченето на Мая Бежанска изхвърча насред сцената

Шоуто „Като две капки вода” сътвори невиждан гаф на сцената си.

Провалът лъсна още на първото изпълнение на актрисата Мая Бежанска, която влезе в образа на Прешъс Уилсън от „Eruption”. Гримьорите на шоуто се бяха постарали доста, за да я докарат да изглежда като Прешъс Уилсън, но изглежда усилията им не са били достатъчни, след като още при първото й изпълнение, изкуствените зъби, които й бяха сложили, паднаха в ръката й.

Мая Бежанска, за която се твърди, че е невъзмутима обаче не успя да запази спокойствие и дори изгуби говора си, за да не се види слоя лепило, поставен върху истинските й зъби.

[caption id="attachment_406239" align="alignright" width="300"]"Като две капки вода" с пореден провал "Като две капки вода" с пореден провал[/caption]

Продуцентът на шоуто „Като две капки вода” Магърдич Халваджиян, който е и част от журито, направи отчаян опит да замаже положението като обясни, че подобни неща се случват, допълвайки, че в това няма никаква драма. За капак на всичко, Халваджиян дори поиска кастанетите за спомен и ги поби на масата до себе си.

Запознати коментират, че през тази година стават по няколко гафа на издание и подчертават, че по всичко личи, че гримьорите не си гледат съвестно работата, което означава, че вероятно получават по-малки възнаграждения в сравнение с предишните пъти. Припомняме, че в миналия брой на „Като две капки вода”, изкуственото голо теме на актьора Деян Донков, се изкриви на една страна. Роклята на Къци пък се разпра насред сцената, докато той полагаше всички сили да се превъплати в Риана.

Всъщност и снощното издание на „Като две капки вода” не се размина само с един гаф. Зрители коментират, че напоследък по няколкото гафа на предаване, се превърнаха в традиция. Веднага след гафа, който споходи Мая Бежанска на сцената, на Стефания й изскочи подплънката на бюста. На нея й бе възложена задачата да влезе в образа на Уитни Хюстън. За нейно огромно съжаление през цялото време на изпълнението й, Стефания изглеждаше неугледно с комичния си вид, пише pik.bg като се позовава на информация на Флагман.бг.