"Като две капки вода" лансира Нети за сметка на останалите, Дони близък с продуцентите

"Като две капки вода" мами зрителите си без капчица свян. Хора от екипа на шоуто разкриват, че една от участничките - Нети, се ползва с преференции, за разлика от останалите звезди, с които уж трябва да са равнопоставени. Само че ситуацията въобще не е такава.

[caption id="attachment_382607" align="alignleft" width="300"]"Като две капки вода" бута Нети напред "Като две капки вода" бута Нети напред[/caption]

Съпругата на Дони се възползва от близкото приятелство между мъжа й и продуцента на "Като две капки вода" - Маги Халваджиян, за да си определя сама песни на кои изпълнители ще пее. Целта на дългокраката блондинка е да се представи максимално добре като не рискува да се изложи с парче, което не й пасва. Запознати със случващото се зад кулисите на "Като две капки вода" издават, че уж случайният избор на образи, в които участниците трябва да се превъплътят, изобщо не е е случаен. Или поне не и за Нети.

Актрисата заявявала на съпруга си няколко имена на изпълнители, които иска да й се паднат, а той уреждал нещата с Халваджиян, в чието друго шоу - "Големите надежди", Дони има основна роля като музикален ментор. "Така Нети винаги се представя в блестяща светлина единствено с цел да спечели. Това не е честно", коментират хора зад кадър на "Като две капки вода", научиха от "Всеки ден", цитирани от ПИК.

Неприятният слух е стигнал и до другите участници в шоуто, които вече все по-явно показват неприязънта си към Нети.