Изгубили бебето си

Слави Трифонов и приятелката му Мартина преживяха тежка драма.

Оказа се, че балерината Мартина Огнянова е била бременна от шоумена, но не успяла да износи бременността докрай. Вестник „Всеки ден” твърди, че красавицата е пометнала, но не уточнява причините, довели до драмата.

На мнозина обаче направи впечатление, че Мартина изненадващо бързо възвърна перфектната си фигура от преди. От наедрялото й коремче вече няма и следа. Именно то беше и причината, поради която плъзна мълвата, че балерината е бременна от Слави Трифонов. В последните няколко дни Мартина отново демонстрира добре познатата на почитателите на „Шоуто на Слави” завидна осанка. Русокосата танцьорка е видимо по-слаба, а коремчето й, което предизвика истинска истерия сред почитателките на Слави Трифонов се е стопило мистериозно.

[caption id="attachment_405824" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов е посърнал Слави Трифонов е посърнал[/caption]

Вълната от слухове, която плъзна в светските среди бе в резултат на светкавичната промяна във външния вид на Мартина, за която се твърди, че вече е официална годеница на Слави Трифонов. Мълвата носи, че избраницата на шоумена е направила спонтанен аборт в началото на бременността си. Инцидентът нанесъл сериозни психологически травми както на нея, така и на Слави. Колеги от bTV разказват, че напоследък шоуменът обикаля посърнал из коридорите на медията.

Тези, които го познават отблизо твърдят, че никога не са го виждали толкоз потиснат и мрачен. Той обаче категорично отклонявал настоятелните питания на колегите си и не давал обяснение за меланхоличното състояние, в което се намира. Заради преживения стрес пък Мартина не ходела на работа повече от месец. Таблоидът коментира, че съществува вероятност Мартина да не е била бременна, а просто да е напълняла и сега да е възвърнала перфектната си форма, отдавайки се на почивка.

Каква е истината, знаят само Слави и Мартина и техните близки. Екипът на razkritia.com. искрено се надява тази информация да е просто един от поредните слухове и двойката да не е преживяла подобна травма.