Носи се мълвата, че следващият председател ще е Мая Манолова

От червените редици издават, че Мая Манолова е обсъждана да оглави БСП.

Не е изключено зам.-председателката на парламента да стане жив пример на поговорката „Двама се карат, трети печели”. Определени среди в партията отдавна се опитат да прокарат идеята, че напоритостта и лидерските умения на Манолова, ще са от полза за БСП. Темата отново дойде на дневен ред, след като преди няколко дни упорито се носеше мълвата, че Станишев има амбиции да става еврокомисар.

[caption id="attachment_263685" align="alignleft" width="300"]Готвят Манолова да заеме мястото на Станишев Готвят Манолова да заеме мястото на Станишев[/caption]

До момента обаче все още никой не е потвърдил официално теорията за Манолова.

Тези дни в социалната мрежа Фейсбук се появи и страница, озаглавена "Мая Манолова за шеф на БСП". Само в рамките на няколко дни страницата бе подкрепена от 1 422 души. За момента авторът на страницата предпочита да запази анонимност. Почитателка на Манолова пише на страницата, че тя е много борбен и интелигентен политик и поради тази причина има намерения да я подкрепи на тазгодишните избори. Някои пък изразиха съмнение, че Мая Манолова знае за тази страница и се запитаха дали това не е поредната провокация.

Основният цитат на Манолова, който е публикуван на страницата й в социалната мрежа е, че ще помага с цялата си енергия и ентусиазъм да спечелят предстоящия евровот, пише pik.bg.