"Червеното острие" Мая Манолова най-накрая ще се омъжи за своя възлюбен - военния министър Ангел Найденов

От колко време очакваме депутатката от БСП да мине под венчилото с нейния любим Ангел Найденов, но "младите" все не бързаха да се бракуват. Напоследък много се разшумя около въпроса, след като изтече информация в медиите, че пчелата Мая е сключила брак с военния министър, но тайно. Впоследствие шефката на Народното събрание напълно отрече това да се е случило, като в същото "се закани", че и това ще стане, писа "Пик.бг".

[caption id="attachment_263447" align="alignright" width="300"]Мая Манолова Мая Манолова все още не е омъжена, но скоро и това ще стане[/caption]

Според източници на агенцията, сватбата ще бъде скоро и 2014 г. ще бъде паметна за двамата политици, което е едно естествено развитие на тяхната дългогодишна връзка. Така най-накрая ще я узаконят и ще сложат подписите си, като се твърди, че това ще стане през есента. Сега двамцата работят усилено по това как да се нагушат с пари, да си уредят живота, докато все още са на власт. До края на годината имат напълно предостатъчно време да си наредят нещата и след това спокойно и щастливо да си живеят, а какво ще се случи с народа е отделна тема, която тях ги касае до толкова, до колкото да се облажат и може да се каже, че те вече определено го направиха. До момента колко заеми изтегли правителството на Орешарски и продължава да планира следващи и следващи, които за зла участ ще трябва да ги плащат децата ни. Отрочетата на депутатите не ги касае това нещо, защото със заграбените пари изпращат децата си да учат в чужбина, където получават добро образование и остават там.

Целият български народ питае "най-топли" чувства към двойката Мая Манолова и Ангел Найденов, затова ще се радват да узнаят датата и мястото, където вместо възгласи на "Горчиво!", ще крещят с пълно гърло "Оставка" и така до победата!