Хороскоп за 8 декември, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

ВЕЗНИ

Ден, пълен с обрати. Трудно ще определите целите и приоритетите си. Хаос ще цари в работата, ще се появят и много проблеми. Така и няма да можете навреме да завършите започнатото. Настроението ще ви се подобри от добра новина, която касае бъдещото ви професионално развитие.

СКОРПИОН

Днес е време за плодотворна работа, обещаваща успехи и в най-сложните ситуации. Лесно ще намерите общ език с околните, даже и с вашите опоненти. Затова е добре да участвате в съвместни проекти. Лидерските ви качества ще проявят и ще заслужите похвали отколеги и шефове.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще имате успехи, но само ако положите усилия. Ще ви е нужна и помощ, така че не се колебайте да я потърсите навреме. Важно е обаче, правилно да изберете към кого да се обърнете. Доверете се на интуицията си – тя ще ви подскаже с кои хора може да имате успехи и от кои трябва да стоите далече.

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни и сериозно се отнасяйте към всичко, с което се захващате. Важно е да довършите всичко до край и да не подвеждете хората, които разчитат на вас. Ще много критики, но се отнасяйте към това спокойно. Вечерта ще интересна – творческия ви потенциал расте, ще имате нови идеи.

ВОДОЛЕЙ

Ярък ден, наситен с позитивни емоции. Не е време за сериозни дела, затова пък ще ви позволи да прекарате приятно времето си – да се повеселите в добра компания. Добре е да се захванете със семейните проблеми. Ще намерите начин да поправите някои грешки, както и да решите стари проблеми.

РИБИ

Не планирайте важни неща за днес. По-добре е да помечтаете и да се замислите за бъдещето си. Ще се появят добри идеи, които скоро ще може да обсъдите с приятели. Зарадвайте близките си, като направите нещо специално за тях. Отдлете време и за себе си и желанията си.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар