Хороскоп за 8 декември, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

ОВЕН

Очаква ви лек и приятен ден – днес всичко ще ви вдъхновява. Добро време е за бизнес срещи и запознанства, както и за срещи с приятели, с които отдавна не сте се виждали. Трудно ще се съсредоточите за ежедневните дела. Затова пък ще ви върви при решаването на проблеми, няма да ви липсват и свежи идеи.

ТЕЛЕЦ

Тревожен ден, пълен с неочаквани обрати. Може да ви се стори доста тежък, ако не намерите някакво интересно занимание, заради което да забравите всичко останало. Не губете време в глупави разговори и спорове. Ще трябва да изчакате и да имате търпение – скоро околните ще се убедят, че сте прави.

БЛИЗНАЦИ

Денят няма да мине без трудности, но имате достатъчно енергия и възможности, за да ги преодолеете. Захващайте се смело със сложните проблеми – може да разчитате и на помощ, за да ги решите успешно. Ще срещнете хора, чиито възгледи доста се различават от вашите, но имате общи цели.

РАК

Днес ще приключите работа по важен проект, върху койно работите от доста време. Отзивите затова, което сте свършили, ще бъдат много добри, което ще ви донесе самочувствие и удовлтворение. Неочаквани новини ще ви донесат още положителни емоции.

ЛЪВ

Важно е днес да бързате с решенията си, както и с постъпките си. Ситуациаците ще се менят често. Подходящо време за начало на нови предизвикателства. Следете внимателно информация, свързана с работата ви, но не предприемайте действия, преди да сте сигурни в крайния резултат.

ДЕВА

Днес не отлагайте задачите си, даже и най-сложните и неприятните. Денят ще е доста ползотворен, ако проявите инициатива. Неочаквани парични постъпления, ще ви дадат възможност да решите някои финансови проблеми. Избягвайте претоварвания, както физически, така и емоционални.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар