Хороскоп за 14 ноември, събота – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни

Добре е днес да забавите темпото и да се замислите какви знаци давате. Внимавайте какво приказвате и се опитайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Избягвайте конфликти. Денят не е подходящ за делови разговори и финансови сделки. Отделете време за повече почивка.

Скорпион

Очаква ви напрегнат ден. Има доста изостанали задачи, с които трябва да се справите, а и текущите не са малко. За да сте по-спокойни и уверени, че ще приключите навреме, потърсете помощ. Избягвайте взимането на спонтанни решения. Придържайте се към това, което знаете и не рискувайте.

Стрелец

Нещо ще ви спира да правите това, което искате. Пазете се от странично влияние при взимането на решения. Ще се отрази неблагоприятно както на взаимоотношенията ви, така и на работата. Предстои ви интересно запознанство, което може да се окаже начало на ползотворно сътрудничество.

Козирог

Не планирайте задачите си за днес, защото ситуациите често ще се променят. Подредете ангажиментите си по значимост и се съобразявайте с това. Някой ще ви потърси за съвет. Ако не ви се занимава с чужди проблеми, откажете помощта си деликатно.

Водолей

Днес проявете повече търпение с хората около вас. Работата ви ще върви по план и това ще ви донесе очаквания успех. Ще получите важни новини, свързани с кариерата ви. Отделете повече време на семейството си и домашните си ангажименти. Денят е подходящ за разходка в планината.

Риби

Добре е днес да разнообразите ежедневието си с нещо малко. Доверете се на интуицията си, но не взимайте прибързани решения. Това ще освежи ума ви и ще ви вдъхнови за нови проекти. Ще получите интересна новина. Обадете се на приятел и споделете емоциите си.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар