Хороскоп за 14 ноември, събота – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Овен

 

Днес се доверявайте предимно на интуицията си. Денят не е подходящ за взимане на важни решения, особено такива, които касаят семейството. Някаква ситуация може да ви накара да реагирате по-остро от обикновено. Не влизайте в конфликти. Пазете здравето и силите си.

 

Телец

Трябва да сте по-търпеливи днес. Тъй като сте преуморени, трудно ще сдържате емоциите си. Не предизвиквайте конфликти, а се опитайте да си обясните нещата, които се случват. Прегледайте финансите си. Напоследък харчите повече пари и в скоро време, може да изпаднете в затруднение.

 

Близнаци

Около вас се чувства голямо напрежение, въпреки че всичко изглежда привидно спокойно. Може, без колебание, да посветите този ден на себе си – почивайте повече, изяснете някои отношения, поглезете се. Не давайте обещания, защото няма да ги изпълните.

 

Рак

Напоследък сте претърпели промени в ежедневието си, които обаче още не са приключили. Виждате нови възможности, които ви вълнуват повече. Добре е днес да изясните целите си, за да знаете как да действате. Имате нужда от развлечение. Излезте с приятели и се забавлявайте.

 

Лъв

Искате да споделите мислите си с някого, но не знаете на кого да се доверите. Добре е да не се справяте сами с всичко. Доверете се на човека, с когото говорите най-много напоследък. След разговора ще знаете какво трябва да направите, за да решите проблема си.

 

Дева

Графикът ви за деня няма да е натоварен, но някои планове ще се отложат поради обстоятелства извън вашия контрол. Не позволявайте на тази промяна да развали настроението ви. Пред вас ще се открият възможности за материален успех и парични постъпления.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар