Хороскоп за 25 юни, вторник – любов за Скорпионите, полезен съвет за Везните

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Овладявайте емоциите си. Сега не е подходящо да давате израз на чувствата си. Под тяхно влияние сте силно предразположени към допускане на грешки. Не бягайте от действителността. Хубаво е да потърсите приятелите си. В лицето на по-възрастен мъж ще получите солидна подкрепа, полезен делови съвет.

Скорпион
Откриват се изгодни делови възможности за материални постъпления, като не е изключено да заминете в тази връзка. Денят е с много добра характеристика за контактите и отношенията ви с околните. Хармонията, любовта и приятелството ще ви придружават във всички дела. Ще имате повод да се почувствате щастливи.

Стрелец
За много Стрелци вторник се свързва с пътуване. Подготовката ще им отнеме доста време, изглежда имат да довършват някои задачи. Не е изключено да организират и срещи с приятели. Необходимо е внимание във финансовата сфера. Съществува голяма вероятност да бъдат подведени.

Козирог
Денят може да ви изненада с необходимостта от спешно заминаване. Вероятно ще се сблъсквате с неприятности в тази връзка. Вторник е много благоприятен за любов, придружава се с хубава промяна. Бързото развитие на обстоятелствата за мнозина ще наложи да вземат важно решение.

Водолей
Изглежда не можете да се съгласите с развитието на събитията около вас, овладявайте нервите си. Сега времето изисква търпение. Впрочем имате достатъчно ангажименти, потърсете удовлетворение в добре свършeната си работа. Ще ви върви. Радостни новини и изгодно пътуване предстоят за някои от вас.

Риби
Денят изисква благоразумие и премерени действия. Очертават се трансформации по професионална линия. Тенденцията е благоприятна, но първоначално ще се наложи да се примирите с нещо, да претърпите известни лишения. Бъдете готови на отстъпки. За някои Риби – приятно и ползотворно пътуване. Хубави новости предстоят и в личния живот.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар