Хороскоп за 25 юни, вторник – успех за Овните, тежък ден за Телците

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Вторник е успешен и обещава печалби. В някои случаи придобивките може да ви костват нерви и разправии, но удовлетворението ще е пълно. Имате и шанса да уредите дома и семейството си, да извършите желани подобрения. Не бъдете прекалено честолюбиви, за да не пропуснете късмета си. Пазете се от крайни решения.

Телец
Деня не е лек за вас. Вероятно ви безпокоят семейни проблеми, служебни новости, безпаричие. Мнозина от вас търпеливо изчакват разяснение по интересуващи ги въпроси. Приемете обстоятелствата спокойно, ще има и какво да ви зарадва днес. Възможно е съвсем неочаквано да разрешите паричен проблем. Звездите фиксират благоприятна тенденция за едно пътуване.

Близнаци
Възможно е огорчение от любим човек, но не забравяйте чувството си за хумор. Придавате излишно дълбок смисъл, случката съвсем не е от такъв мащаб. Не проваляйте и работния си ден, пазете се от допускане на грешки. Иначе може да изпуснете шанса си за придобивки. Вторник дава хубави новости за любовния ви живот.

Рак
Радостен ден от гледна точка на паричните приходи. За много Раци съществена роля в този смисъл ще има едно пътуване. Приятни новости се наблюдават и вкъщи. Твърде вероятно е да сте се справили с проблем. Изпъкват изгодни възможности за напредък и печалби от бизнес.

Лъв
Ще чуете хубави новини, ще ви зарадва съобщение. Възможно е да пристигне у дома ви близък човек от път. Не се притеснявайте по отношение на пари, звездите обещават добро развитие на обстоятелствата. Хубаво е да избягвате спорове днес и да се пазите от допускане на грешки в работата си.

Дева
Вторник е доста емоционален, внимавайте да не направите гаф. Пазете здравето, нервите си. Възможно е голямо разочарование към неизпълнено към вас обещание, от провал на плановете ви. Най-добре се примирете и търсете разрешение на проблемите в контактите си. Важни са тези с чужбина. Близък човек също може да ви помогне.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар