Евакуираха по спешност екс съпругата на Бойко Борисов

Гласувайте за статията

Д-р Костова изказа благодарността си към смелите пожарникари

Екс съпругата на министър-председателя Бойко Борисов – д-р Стела Костова, бе евакуирана по спешност.

Запознати издават, че бившата изгора на Бойко Борисов се озовала в центъра на огнената стихия зад Океана, която бушува повече от седмица.
Опустошителните пожари, които вилнеят в Щатите, едва не изпепелили до основи дома на д-р Стела Костова.

Според информацията, домът на бившата съпруга та Бойко Борисов се намира в един от най-тузарските квартали в Лос Анджелис. Става въпрос за небезизвестния Ориндж Каунти.
При все, че този район се оказал в периферията на огнената стихия, положението там също било бедствено.

Бойко Борисов

Д-р Костова изказа благодарността си към смелите пожарникари

Именно поради тази причина се наложило д-р Стела Костова и настоящият й съпруг Стефан Абаджиев, както и останалите жители на квартала да бъдат евакуирани по спешност.
При все, че недвижимото им имущество е сериозно пострадало, за щастие хората са невредими.

Д-р Стела Костова поместила в профила си в социалната мрежа четири ужасяващи снимки от огнената стихия. Тя обаче побързала да уточни, че е добре. Няколко реда под снимките, написани на английски език изразяват подкрепата на бившата съпруга на Бойко Борисов към всички пострадали.

В написаното тя посочва, че снимките показват майката-природа във възможно най-лошата й светлина. Д-р Костова не пропуска да изрази благодарността си към смелите служители на противопожарната служба, които дават всичко от себе си, за да опазят не само домовете им, а и природата.

Д-р Костова споделя, че за щастие е успяла да спаси домашния си любимец – кучето Айра. За жалост обаче огромната й цветна градина, за която полагала ежедневни грижи, е била погълната от огнената стихия.

Бушуващата огнена стихия е нанесла сериозни вреди и по външната фасада на д-р Костова. Тя посочва, че за щастие всички живеещи в квартала имат застраховки, които ще покрият щетите. Междувременно местните медии съобщиха, че щетите, която е нанесла огнената стихия в Калифорния вече надхвърлят 1 милиард долара като това не е окончателната сума, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар