Бойко Борисов направи горещи разкрития за похитителите на Адриан Златков

Гласувайте за статията

Премиерът разкри защо не е отишъл в дома на Златков

Премиерът Бойко Борисов направи горещи разкрития за похитителите на Адриан Златков в ефира на Би Ти Ви.

Бойко Борисов посочи, че групата, отвлякла бизнесменския син, е доста сериозна и допълни, че властите я наблюдават от много време насам.
Той е категоричен, че разследващите вече са събрали достатъчно доказателства.

Въпросната група, която похити Адриан Златков се е занимавала с всичко, което може да мине през акъла на човек, посочи Бойко Борисов.
Той обаче категорично отказа да обяви коя е въпросната група. Бойко Борисов подчерта, че МВР и прокуратурата са хвърлили много труд по случая и поради тази причина заслужават да им бъде дадена възможността утре да си я обявят сами.

Бойко Борисов

Премиерът разкри защо не е отишъл в дома на Златков

Премиерът е на мнение, че двете институции са се справили със случая повече от отлично.
Що се отнася до състоянието на бащата на отвлечения Адриан Златков – Тони Златков, Бойко Борисов коментира, че покрай случилото се, той е бил напълно ошашавен.

В качеството си на родител премиерът посочи, че когато е отвлечено детето ти, не те интересува дали МВР ще си свърши работата, а да си прибереш детето по възможно най-бързия начин.
Бойко Борисов посочи, че в такива случаи допускането на дори само една грешка, може да се окаже фатална за живота и здравето на отвлечения.

Това правило важи особено силно за случаите, в които похитителите са без маски.
В тези случаи, те почти винаги убиват похитения, подчерта Борисов.
Премиерът припомни, че именно те бяха хората, които разкриха групата на „Наглите“.

Бойко Борисов посочи, че умишлено не е отишъл в дома на Тони Златков нито пък в някое от полицейските управления, заети със случая. Той е наясно, че в такива случаи движението на големите началници се следи изкъсо и не е в интерес на похитения.

В заключение премиерът посочи, че групите, занимаващи се с отвличания, са изключително подготвени и имат свои шпиони навсякъде, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Бойко Борисов направи горещи разкрития за похитителите на Адриан Златков”

  1. бай Гюро мастичката

    сеп. 18. 2017

    То, че е „прост“, нашият „бистришки тюфлек“ сам си го каза, ама той от ден на ден става все по-прост и по-прост!!! Е, и от нагъл по-нагъл също, де. Ама тез простащини, дето ги е наговорил по-горе, аз и на десет мастики не мога ги „сътвори“!!!! Добре, че няма Нобелова награда за простащина, този щеше да я печели поне десет години последователно!!!!!!

Добавете коментар