Тома Белев става клиент на прокуратурата, вижте кой сигнализира са своеволията му

Тома Белев става клиент на прокуратурата, вижте кой сигнализира са своеволията му
5 (100%) 2 votes

Главатарят на Зелените Тома Белев съвсем скоро може да попадне под ударите на прокуратурата.

На фона на масовите проверки в държавните институции от държавното обвинение напоследък, Тома Белев може да се окаже поредният потърпевш. След като не успя да се набута в парламента в коалиция с Христо Иванов, сега зеленият предводител няма как да се надява на имунитет. А сякаш той би му бил доста нужен!
Икономистът Владимир Каролев преди дни разкри публично, че е алармирал главния прокурор Сотир Цацаров да се заеме с Тома Белев. Той е известен като главата на Зеления октопод и е крайно време обвинението да се самосезира за своеволията му.
Каролев сподели възмущението и намеренията си във фейсбук. Там той написа: „Чичо Томчо изглежда хич не се трогва, че ВАС е разтурил общото събрание на Асоциация на парковете и цялото им управление от три години е нелегитимно, барабар с все подписи и проекти“. Напук на този факт, псевдоекологът продължава гръмко да се пише председател на асоциацията и да коли и беси. А тези права са му отнети отдавна.

Разбира се, каквото и да говорим за Зелените, винаги става дума за пари!

Според Каролев, незаконните действия на Тома Белев са свързани с желанието му да бъдат усвоени докрай средствата по проект  „За Балкана и хората“ – 4.8 млн швейцарски франка, пише pik.bg.
Без да е изненада за никого, партньори на Тома Белев в поредната нагла кражба на средства са „жена му, най-добрата му приятелка, паркът, чийто план за управление пише за други 2 млн. лв., птичарите с лешоядите и онея сладури от фондация „Биоразнообразие“, дето взеха парите, ама зарязаха насред нищото плана за парк Странджа вече 16 години..“, допълва Каролев.
Икономистът подканва доста гневно Сотир Цацаров  „вместо да виси в ЦУМ, Цацаров що се не разходи до другия край на Витошка и да ги провери тез юнаци какви ги вършат“. Все още се очаква отговор от прокуратурата дали ще посмее да посегне на Тома Белев. Както знаем, той от години рекетира управляващите безнаказано.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара to “Тома Белев става клиент на прокуратурата, вижте кой сигнализира са своеволията му”

 1. трът

  апр. 27. 2017

  ми време му е

 2. Антон

  апр. 27. 2017

  Томата е един голямо мошеник, криещ се зад името на природата, добре че има кой да сигнализира все пак за такива шмекери.

 3. Ганчо

  апр. 27. 2017

  Тоя келеш е време да стане клиент и на централния софийски затвор.

 4. Иван Христов

  апр. 27. 2017

  Тома Белев плаче за затвор!

Добавете коментар