Тома Белев става клиент на прокуратурата, вижте кой сигнализира са своеволията му

Тома Белев няма страх от закона
4

Главатарят на Зелените Тома Белев съвсем скоро може да попадне под ударите на прокуратурата.

На фона на масовите проверки в държавните институции от държавното обвинение напоследък, Тома Белев може да се окаже поредният потърпевш. След като не успя да се набута в парламента в коалиция с Христо Иванов, сега зеленият предводител няма как да се надява на имунитет. А сякаш той би му бил доста нужен!
Икономистът Владимир Каролев преди дни разкри публично, че е алармирал главния прокурор Сотир Цацаров да се заеме с Тома Белев. Той е известен като главата на Зеления октопод и е крайно време обвинението да се самосезира за своеволията му.
Каролев сподели възмущението и намеренията си във фейсбук. Там той написа: „Чичо Томчо изглежда хич не се трогва, че ВАС е разтурил общото събрание на Асоциация на парковете и цялото им управление от три години е нелегитимно, барабар с все подписи и проекти“. Напук на този факт, псевдоекологът продължава гръмко да се пише председател на асоциацията и да коли и беси. А тези права са му отнети отдавна.

Разбира се, каквото и да говорим за Зелените, винаги става дума за пари!

Според Каролев, незаконните действия на Тома Белев са свързани с желанието му да бъдат усвоени докрай средствата по проект  „За Балкана и хората“ – 4.8 млн швейцарски франка, пише pik.bg.
Без да е изненада за никого, партньори на Тома Белев в поредната нагла кражба на средства са „жена му, най-добрата му приятелка, паркът, чийто план за управление пише за други 2 млн. лв., птичарите с лешоядите и онея сладури от фондация „Биоразнообразие“, дето взеха парите, ама зарязаха насред нищото плана за парк Странджа вече 16 години..“, допълва Каролев.
Икономистът подканва доста гневно Сотир Цацаров  „вместо да виси в ЦУМ, Цацаров що се не разходи до другия край на Витошка и да ги провери тез юнаци какви ги вършат“. Все още се очаква отговор от прокуратурата дали ще посмее да посегне на Тома Белев. Както знаем, той от години рекетира управляващите безнаказано.
4 коментара
 1. трът казва

  ми време му е

 2. Антон казва

  Томата е един голямо мошеник, криещ се зад името на природата, добре че има кой да сигнализира все пак за такива шмекери.

 3. Ганчо казва

  Тоя келеш е време да стане клиент и на централния софийски затвор.

 4. Иван Христов казва

  Тома Белев плаче за затвор!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.