Потрес: Това, което направи Любо Киров, втрещи всички!

Потрес: Това, което направи Любо Киров, втрещи всички!
5 (100%) 1 vote

Любо Киров втрещи всички с това, което направи – пръсна толкова пари за…

Любо Киров се обзаведе с чисто нова придобивка. Певецът реши да се поглези с телевизор за осем бона.

Звездата изненада персонала в софийски мол, след като влезе с приятел, за да си избере модел телевизор. Целият екип се спусна да консултира музиканта.

Любо Киров

Любо Киров пръсна луди пари за телевизор, близките му в шок от тази постъпка

Въпреки наставленията на приятели си, Любо Киров се спря на марката, която се рекламира на олимпийските игри в Рио де Жанейро.

Телевизорът струва малко над осем хиляди лева, въпреки сезонното намаление. Като добавка към него музикантът си избра и поставка за триста лева.

Бившият ментор на Х фактор е известен с пристрастеността си към модерните неща и високите технологии. Той не веднъж и два пъти е бил засичан в подобни магазини, за да се обзавежда с техника, последен писък на модата.

Приятелят му и този път не успя да го разубеди да си вземе скъпата придобивка. След като се спазари, той с огромно удоволствие взе покупката си и се отправи към изхода на магазина.

В последно време изпълнителят печели повече от добре и може да си позволи да се поглези. Миналата година поп певецът изнесе концерт в НДК.

Оттам той си тръгна с доста солиден хонорар, освен това участва в различни реалите проекти по медиите, от които също печели солидно.

Много скоро певецът ще бъде една от големите звезди в концерта на Панчарево. Там той ще пее заедно с естрадните легенди Васил Найденов и Лили Иванова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар