Любо Киров проговори за ужасната катастрофа, която претърпя вчера

Любо Киров от група "Те", който вчера катастрофира тежко, проговори за инцидента. Изпълнителят проговори в ефира на сутрешния блок за тежкия инцидент, който претърпя. Той разказа, че се е ударил на път за концерта си в Бургас. Според него е истинско чудо, че е оцелял. Любо Киров сподели, че джипът му е смазан до неузнаваемост, но по необясними за него причини се е разминал без охлузвания от страна на шофьорското място.

[caption id="attachment_421968" align="alignright" width="300"]Любо Киров Любо Киров проговори за инцидента[/caption]

Певецът, който все още е в шок от преживяното, разказа, че се е движил с допустимата скорост за този пътен участък - 140 км/ч, но е попаднал в голяма локва и тази скорост се е оказала прекалено висока. Любо Киров загубил контрола върху управлението на джипа си в момента, в който е преминал през локвата. Возилото започнало да се върти като върху лед.

Любо от "Те" разказа, че се е влачил цели 20 метра по мантинелата и е истинско чудо, че се е разминал невредим. Въпреки случилото се, той не е отложил участието си в Бургас.

Любо Киров коментира и твърдението, че колегите му от БТР са го подминали. Певецът каза, че те в действителност са минали покрай него, но не са разбрали, че той е в катастрофиралия джип. Колегите на Любо Киров му разбрали какво се е случило с него едва след като се видели в Бургас.

Изпълнителят определи твърденията, че музикантите от БТР са го подминали като спекулация, пише ПИК.