Рени разкри истината за разбития си брак

Рени разкри истината за разбития си брак
4.5 (90%) 2 votes
Зъл свекър разтурил брака на фолкдивата Рени

Певицата Рени води жестока война със свекъра си – проф. Пилософ, който неотдавна бе назначен за шеф на Фонда за лечение на деца от здравния министър Петър Москов – пише в. „Уикенд“. Изпълнителката го обяви за основен виновник за съсипания си брак с бизнесмена Борис, който приключи с чутовен скандал след 13 години съвместен живот – отбелязва изданието.

„Рени се залюби с Борис през 2003 г., а малко след това роди първия син от него, когото нарекоха Борис. Още тогава тя беше смразена със свекъра си и напук на него не кръсти с неговото име детето си. От онзи миг Дъртия, както го нарича Рени, започва да подковава сина си да я натири, като я нарича „мазна шантонерка“ – споделя Рени.

През 2009 г. фолкпевицата, която вече е изоставила кариерата си, за да угоди на прищявката на свекъра си, ражда второто си дете, което е кръстено Аспарух.
„Професорът обиждаше Рени даже пред децата й, настояваше, че майката и внуците трябва да живеят извън България, за да не се срамуват децата от миналото на майка си. Свекърът така и не можа да й прости, че някога се е снемала гола и често го натякваше както на нея, така и на собствения си син“ – разказва позната на изтормозената фолкпевица Рени.

Щастливите Рени и Борис след раждането на второто им дете

Щастливите Рени и Борис след раждането на второто им дете

След като била заточена в Израел, певицата зависела от прищевките на свекъра си, който осигурявал парите за прехраната й. Пращаше месечно по 2000-3000 долара, но всички пари отиваха за децата – разказва Рени. През това време съпругът й Борис се скъсваше да й изневерява в София.

Брачният живот между Рени и Борис бил окончателно преустановен преди около месец, когато мъжът на певицата официално й признал, че има друга в живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар