Фолк дивата Рени разкри как се е вталила

Фолк дивата Рени разкри как се е вталила
3.67 (73.33%) 3 votes

Певицата показа завидни форми по време на турнето в Канада

Вероятно всички вие помните колко пухкава беше фолк дивата Рени до неотдавна.

Откакто се омъжи, тя живее в Израел. Напоследък Рени и половинката й имат сериозни търкания и не е изключено да се стигне до развод. Тя обаче очевидно е от хората, които следват принципа „Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада!”.

Вместо да седне да се вайка, както биха направили много жени на нейно място, тя се е заела сериозно със задачата да извае изкусителни форми. Напоследък Рени все по-често се завръща в България и напомня на феновете за себе си.

Рени

Певицата показа завидни форми по време на турнето в Канада

Неотдавна тя направи и турне в Канада, което бе изключително успешно. Участието на Рени в Канада бе съвместно с колегата й Орлин Горанов.

Именно на концертите се видя, че Рени е видимо вталена. Тя си позволила да се покаже на сцената с впити кожени панталони, които показвали завидната й форма.
Фолк дивата не крие начина, по който е успяла да се сдобие с перфектната фигура. В основата на новото й тяло е пълният отказ от хляб, тестени и сладки изкушения.
Освен това фолк дивата е изключила напълно от менюто си ориза и картофите.

За да не прави грешка при режима си за вталяване, Рени се е обърнала за съвет към един от своите приятели – д-р Динев. Той се заел да й изготви самостоятелен режим на хранене, а в допълнение трябвало да се подложи и на процедури със специална апаратура, която е последен писък на техниката.
Рени признава, че процедурите с новата апаратура, са изключително ефикасни и именно на тях дължи до голяма степен намаляването на обема си.

За да няма пагубно отражение от отслабването върху лицето й, Рени се подложила на мезотерапия и лазерно подмладяване. Резултатите са повече от зашеметяващи, тъй като певицата се е подмладила с поне десетина години, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Фолк дивата Рени разкри как се е вталила”

  1. пешо

    февр. 25. 2016

    Много се е вталила….няма що ! КЮФТЕ !

  2. Р.Борисова

    окт. 17. 2017

    Браво на Рени,че се е вталила! Изключително позитивен човек.Жалко,че се е наложило да преживее семейни катаклизми. Желая й ,да гледа само напред и най-вече да е здрава!

Добавете коментар