Скандал: Ето срещу кого настръхна Ваня Червенкова!

Скандал: Ето срещу кого настръхна Ваня Червенкова!
5 (100%) 1 vote

Ваня Червенкова и този път не пропусна да покаже ноктите си!

Ваня Червенкова настръхна срещу Миглена Каканашева-Мегс. Известната като Меги от „Къртицата” се хвана за гушата с бизнес дамата. Двете не могат да се понасят и това ясно се видя на партито, което брадърите спретнаха след излизането от Къщата.

Там двете реалите героини дори влезнаха в открит скандал. Техните приятели не могат да разберат какво има да делят двете култови мадами, вероятно повече слава и известност.

Ваня Червенкова захапа Меги от "Къртицата"

Ваня Червенкова захапа Меги от „Къртицата“

Меги от „Къртицата”, още докато беше в шоуто, показа своя чепат характер и явната си неприязън към жените. Миньончето обаче има в излишък амбициозност и затова не се спира пред нищо, за да постигне целите си.

Неин ментор е светския пиар на зврездите Евгени Минчев. Лордът непрекъснато мъкне Меги от „Къртицата” със себе си и на всички светски събития, и двамата са като залепени. И сега, на купона, който организирал ВИП Брадър, Евгени Минчев се появил под ръка със своята любима.

Само появата й на партито накарало Ваня Червенкова да настръхне, споделят очевидци. Тя била бясна и на приятеля си Минчев, че отново е домъкнал със себе си въпросната персона.

Припомняме, че Ваня Червенкова и Евгени Минчев бяха стигнали до съд. Бизнес дамата искаше да търси морален реванш в съдебната зала заради накърняване на достойнството от страна на паркетния лъв. Двамата обаче участваха в култовото шоу по Нова телевизия и затоплиха отношенията. Бизнес дамата прости на светския хроникьор и двамата дори станаха приятели.

Но сега, като го видяла под ръка с омразната брюнетка, Ваня отново изригнала против Евгени, твърдят очевидци. Топ дизайнерката успяла да се докопа до Нова телевизия, но не като говорител, а да шие дрехите на водещите на конкурса Жена на годината.

Според слуховете Меги от „Къртицата” била номинирана и за Бизнес дама на годината. Тази новина още повече накарала Ваня Червенкова да пощръклее, защото и подозирала, че в това пръст пак има приятеля й Евгени Минчев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар