Ваня Червенкова опроверга още един от слуховете, които се носят по неин адрес

Бизнесдамата Ваня Червенкова изненада всички с разкритието, което направи. След излизането й от Биг Брадър все по-усилено се говори, че тя изживява бурна любовна афера с по-млад от нея мъж. Съмненията за това се потвърдиха и от факта, че след края на формата тя изчезна от публичното пространство.

В навечерието на Нова година брадърката се обърна към феновете си чрез своята страница във фейсбук. Тя се извини за отсъствието си, изтъквайки че причината за него е бавната й адаптация към живота извън Къщата.

По повод появилите се твърдения за връзката й с известен в светските среди стилист, тя заяви, че подобни изказвания предизвикват единствено смеха й. Брадърката отрече не само, че има връзка със стилиста, но и че има мъж до себе си. Тя заяви, че ще остане завинаги сама и не желае в живота й да има мъж.

Ваня Червенкова написа, че единственото раните от забития нож в гърба остават и в живота й освен приятелите, все още има и предатели.

Несъмнено бизнесдамата все още е бясна от факта, че не стана победител. Тя открито демонстрира недоволството от победата на Десислава като не се появи на афтър партито след финала.

[caption id="attachment_467212" align="alignright" width="300"]Ваня Червенкова Ваня Червенкова сподели, че завинаги ще остане сама[/caption]

Малко след това брадърката заяви, че е била предадена от хора, които е считала за близки. Тя дори открито заяви, че Десислава е недостойна за победител. Изказването й изненада всички, тъй като двете демонстрираха приятелски отношения в Къщата.

Недоволен от крайното класиране беше и Евгени Минчев. Той също не отиде на партито, организирано от продуцента на формата в елитен столичен клуб.

Напук на всички останали лордът, заедно с Ваня Джаферович и Джино организираха друго парти, пише ПИК.