Десислава е ужасена: Майки й призна шокираща истина! (още подробности)

Десислава е ужасена: Майки й призна шокираща истина! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

На Десислава сякаш не й стигаха неволите в любовта със Зарко Савов, а сега и това!

Крехката Десислава е на предела на силите си. Тя не успя да си поеме дъх от изтощителното съжителство с бившия си любим Зарко Савов в Биг Брадър Ол Старс и тежките думи, които си казаха, а сега й се стовари нов кошмар на главата.

Ужасът на певицата бил неописуем, след като единственото й дете Майки, й направил признание, което вледенило кръвта й. А именно, че синът й си пада по момчета. Това разкриха много близки на Десислава хора пред вестник „Уикенд“.

Десислава едва не припаднала, когато синът й Майки си признал, че не харесва момичета. Шокът й е огромен

Десислава едва не припаднала, когато синът й Майки си признал, че не харесва момичета. Шокът й е огромен

Майки е на 15 години и прекарва тежък пуберитет. Той обаче никога досега не бил харесвал момичета, да не говорим да си има гадже. Доскоро Деси изобщо не забелязвала това, защото си мислела, че детенцето й е още малко. Да, ама явно не. Майки изпитва влечение, но не към противоположния пол.

„Изтърсил й го само няколко дни преди Коледа, а косата на Деси побеляла – добре, че е руса. А още по-любопитното е, че тя нищо не подозирала и не тя е подела разговора, а самият Майки. Тежало му, не искал да крие нищо от мама и взел, че си казал всичко“, разказват познати на ангелогласната изпълнителка от Пайнер.

Шокът на Десислава бил огромен. Последвал скандал, след това сълзи, а накрая – само, за да защити психиката си по някакъв начин, блондинката предпочела да вярва, че това е временно умопомрачение на сина й и нищо сериозно.

Дали действително Майки изживява криза в пуберитета и говори небивалици, или все пак ще се окаже прав, има доста време, през което да се осъзнае и да направи своя избор.

Дано само дотогава, Десислава да не истеряса от ужас, коментират нейни приятели и се кръстят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар