Най-после Десислава проговори за Бирмата

Десислава най-после проговори за Бирмата. След излизането й от Биг Брадър тръгна упорит слух, че тя е близка с бившия приятел на Преслава. Според твърденията в медиите, двамата дори ще посрещнат Нова година заедно.

Пайнерката разкри пред "България днес", че в действителност се познава с Бирмата и двамата са излизали няколко пъти, но нищо повече от това. Тя допълни, че между тях има единствено приятелство. Изпълнителката сподели, че не е имала интимни отношения с него.

Тя коментира и отношенията си със Зарко. Десислава сподели, че след края на формата все още не са разговаряли насаме, въпреки че си дължат един разговор. Изпълнителката допълни, че след като премине еуфорията след финала на формата се надява, че ще се срещнат със Зарко и ще имат възможност да изяснят взаимоотношенията си.

Пайнерката заяви, че каквото и да се случи се надява, че с него ще останат приятели, тъй като той е стойностен човек.

Десислава коментира и още един слух, който се носи по неин адрес, а именно че няма участия. Тя заяви категорично, че в тези твърдения няма нищо вярно и графикът й за целия декември е пълен. Няма и ден без ангажимент на частно парти.

По отношение на работата си в "Пайнер" тя заяви, че работи, постоянно записва клипове и е удовлетворена от възможностите, които й предлага музикалната компания.

[caption id="attachment_466749" align="alignright" width="300"]Десислава Десислава отрече, че им връзка с Бирмата[/caption]

Пайнерката допълни, че всичко, което прави, откакто се е върнала при старите продуценти, си струва. Тя е щастлива от факта, че колегите й я приемат добре, постоянно й дават съвети и са настроени приятелски към нея. Блондинката допълни, че често получава предложения за дуети със свои колеги, пише БЛИЦ, цитирайки изданието.

В Къщата тя сподели, че връщането й в "Пайнер" е най-правилното решение, което е взимала през последните години и не съжалява за него.