Разказа му играта: Виж на какво Катерина Горанова подлага Асен Блатечки! (разкрития)

Разказа му играта: Виж на какво Катерина Горанова подлага Асен Блатечки! (разкрития)
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки може и да се налудува на воля, но благоверната му Катерина Горанова ще си върне за всичко!

Чаровникът Асен Блатечки се налудува – то не бяха изневери за по една нощ, то не беше скандална връзка с Диляна Попова, то не беше бащинство от любовницата. Всичко това стоически изтърпя неговата дългогодишна половинка Катерина Горанова, която напук на всичко се показа доста силна.

Както всички отлично знаем, самият актьор пожела да се върне при нея след раждането на сина си Борил, тъй като никоя друга, освен майката на дъщеря му, не можела да го разбира и обича така.

Асен Блатечки се видял в чудо, докато изкупи вината си пред жена си

Асен Блатечки се видял в чудо, докато изкупи вината си пред жена си

Е, да, но и режисьорката си има достойнство, което я накара да разкаже играта на шавливия си мъж. Източници, близки до Асен Блатечки и Катерина Горанова разкриха изумени как тя го третира от месеци и как той ходи като паленце по петите й.

„О, Катя не е вчерашна и отлично знае какво да прави, за да накаже Асен – без значение, че отново му е отворила вратата към дома им. Първо тя го държеше настрана за доста дълъг период и отказваше да общува с него така, както преди. Разговорите им винаги са били безценни за Асен и той направо полудя от тази студенина и отчужденост. Да не говорим, че и в леглото не го пускаше, а горкият спеше на дивана“, разказват колеги на Блатечки.

Цялото това мъчение на Катерина продължило цели няколко месеца, през които Асен Блатечки едва на главата си не застанал, за да я накара да му прости. Точно това е и причината той да откаже твърдо да се появи при сина си и Диляна Попова на Коледа, а да бъде само със семейството си.

„Не му се спи отново напъден на кушетката. Ама и Катя си я бива“, подсмихват се зевзеците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар