Истинската причина за раздялата на Асен Блатечки с Диляна Попова, не е съпругата му Катерина

Истинската причина за раздялата на Асен Блатечки и моделката Диляна Попова, от която той има дете,  се оказа коренно различна от предполаганото от мнозина. Оказа се, че не съпругата на актьора стои в дъното на всичко това. Диляна Попова и нейният колега са се разделили поради друга причина и вината е на красавицата.

Асен Блатечки ревнувал безумно Диляна от бившия й. Публична тайна е, че преди да започне връзка с него тя преживя бурна любов с Таки. Наследникът на Жоро Илиев и синеоката красавица не се разделиха заради изневяра, а след най-обикновен битов скандал, след който тя се убедила, че той не е подходящият мъж за нея.

Мафитотът прегазил куче с джипа си. Въпреки, че видял четириногото и имал възможността да спре, Таки не го направил дори и заради молбите на Диляна Попова.

Моделката, която обича много животните, изпаднала в шок, виждайки че любимият й може да убие хладнокръвно беззащитно животно. След тази случка тя преценила, че е по-добре двамата да се разделят. По инициатива на Диляна Попова колежката й Боряна Шехтова започва връзка с мафиота, която продължава и днес.

Въпреки случилото се Диляна Попова продължава да поддържа контакт с Таки. След като тя оповести публично бременността си, той бил първият човек, който й изпратил подаръци за детето.

Освен голям пакет с детски дрехи и играчки, той поръчал в апартамента на красавицата да бъде доставен и огромен букет от рози. Това вбесило Асен Блатечки. Актьорът настоявал любимата му да прекъсне всякаква връзка с Таки, но тя не го послушала.

[caption id="attachment_465391" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Таки е причината за раздялата на Диляна Попова и Асен Блатечки[/caption]

Мафиотът е човекът, на чиято финансова помощ тя продължава да разчита и до днес. Лично Боряна Шехтова изпраща всеки месец големи суми на своята колежка.

Двете моделки били убедени, че по този начин ще накарат Асен Блатечки да се почувства неудобно и ще започне да дава повече пари на Диляна. Но планът им не успя. Финансовата подкрепа на Таки, се оказа капката, която преля чашата на търпението и накара Асен Блатечки да се окаже завинаги от майката на сина си.