Истинската причина за раздялата на Антония и Атанас Хаджийски излезе наяве

Антония и Атанас Хаджийски бяха семейството, което успя да спечели симпатиите на зрителите от първия миг. Любовта между тях угасна със същата сила, с която пламна. Двамата вече официално са разделени. Само няколко месеца след края на формата двойката разтрогна брака си.

Атанас Хаджийски и бившата му съпруга проговориха пред "Всеки ден". Злополучният младоженец разказа подробно каква е причината за раздялата му с пухкавата Тони. Той не скри разочарованието си не само от нея, но и от нейната майка.

След като и Антония заживяха заедно, тя отстъпила личния си автомобил на своята майка. Като един истински кавалер Наско отстъпил своята кола на съпругата си. След известна време автомобилът на тъщата се повредил. Тя настоявала Атанас да го поправи.

Злополучният съпруг избухнал и заявил категорично, че няма да плаща за ремонта на нещо, което не ползва. Антония също подкрепила майка си и двете скочили срещу Наско. Риалите героят е потресен от наглостта на двете дами. Той сподели, че е държал като истински кавалер с тях, но двете постоянно злоупотребявали с добротата му.

[caption id="attachment_457455" align="alignright" width="300"]Атанас Хаджийски Атанас Хаджийски разкри истината за раздялата му с Антония[/caption]

Тъщата дори настоявала Наско да я заведе на море. Той сподели пред "Всеки ден", че внасял цялата си заплата у дома и освен, че плащал сметките и наема, поел цялата издръжка на семейството. За съжаление Тони не давала всичко от себе си. От самото начало тя скрила от Наско важен факт от живота си.

Пухкавата риалити героиня изтеглила голям кредит преди участието си във формата и всеки месец заплатата й отивала за погасяне на задължението й. В момента Наско изживява романтична любов с очарователната Ванина.

Антония Хаджийска потвърди пред "Всеки ден", че двамата са се разделили. Тя каза, че Наско е мъж с много комплекси и съжалява, че си е губила времето с него.