Случи се това, което никой не предполагаше за  Антония и Наско от "Женени от пръв поглед"

Двойката, чийто брак единствен оцеля след края на "Женени от пръв поглед" - Антония и Наско се развеждат. Вестта за развода им шокира феновете на формата. Никой не предполагаше, че те ще стигнат до тук.

Любовта между тях пламна от първия миг. Приказката им продължи и след края на риалитито. Двамата дори споделиха, че работят по въпроса за бебе. Но за съжаление случилото се между тях доказа, че форматът, който събра напълно непознати мъже и жени пред олтара, е пълен провал.

Причината за раздялата на двамата риалити герои е изневяра. Кротичкият Наско замени пухкавата Антония със стройната Ванина. Новата му може да се похвали с дълги крака и фина осанка.

Атанас полудял по нея от първия миг. Красавицата също отвърнала на чувствата му. Извънбрачната му връзка взела превес и той решил да разтрогне брака си с Антония, за да се посвети изцяло на Ванина.

[caption id="attachment_456564" align="alignright" width="300"]Антония Антония и Наско се развеждат[/caption]

Т0ни не може да повярва, че всичко това се случва. Тя е съсипана от удара, който Наско й нанесе. Пухкавата дама беше убедена, че съпругът й е вързан в кърпа. Не веднъж тя си позволяваше да го командва и наставлява.

Риалити героинята беше убедена, че той ще остане с нея, независимо от обстоятелствата. Родителите й също го приеха много добре. Тъй като двойката няма къде да живее, те бяха готови да им преотстъпят един от имотите си, за да построят къща, пише Хот арена.

След случилото се това няма как да стане, коментират запознати. Наско е категоричен, че иска да се разведе с Антония и връщане назад няма.

Пухкавата дама е изпаднала в депресия. Тя отказва да приеме мисълта, че съпругът й я зарязва, за да се събере с привлекателната Ванина.