Това са безценните съвети на Джуна за лечение на високо кръвно!

Това са безценните съвети на Джуна за лечение на високо кръвно!
5 (100%) 1 vote

Джуна остави своите безценни съвети против хипертония!

Руската ясновидка и лечителка Джуна дава съвети против високото кръвно налягане. Тя се е грижела за здравето на редица държавни мъже, както от Русия, така и в света.

При нея непрекъснато са отивали бившия руски президент Борис Елцин, холивудската звезда Робърт де Ниро, както и настоящия глава на римо-католическата църква папа Бенедикт. Джуна ги съветвала как да се правят с налегналите ги болежки, но и как да лекуват емоционалния си стрес.

Джуна

Джуна остави наистина ценни съвети за лечение на хипертония и не само

Съветите й против хипертония са лекували много от знаковите личности на нашето съвремие. Джуна казвала, че за да се предпазим от болестта трябва да не правим няколко неща едновременно. Също не бива да крещим, да се ядосваме и да не бързаме. Ядът и злобата са най-големите бичове за здравето на човека.

Според руската топ гадателка хората, страдащи от високо кръвно налягане трябва да наблягат в храната си повече на зеленчуците. За хипертониците обаче е противопоказно да имат продължително време в менюто си картофи и моркови.

Добре е да се хранят с пилешко месо, фасул, грах, соя, ядки, плодове, ръжен хляб, обезмаслени млечни продукти и пресни сокове. Страдащите от хипертония е добре да спрат с хапването най-малко два-три часа преди сън.

Вечер действа успокоително вана с билки, а сутрин контрасни душове. Болестта се повлиява добре, ако ходите пеша по няколко километра поне през ден. Физическата работа също е препоръчителна. Вечер режима си трябва да настроите така, че да не заспивате след 22 часа.

Болните от високо кръвно налягане да не четат до късно вечер, както и да гледат филми преди сън, изпълнени с напрежение и много емоции, съветва още Джуна. Гледайте положително на живота, не се ядосвайте, радвайте се също и на успехите на другите, съветва още руската ясновидка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар