Веселин Марешки призна за сделка с банкера Цветан Василев

Веселин Марешки призна за сделка с банкера Цветан Василев
5 (100%) 1 vote

Веселин Марешки разкри, че човек на Костов го завел в КТБ

Бизнесменът Веселин Марешки призна в ефира на Би Ти Ви, че също е сред хората, посещавали кабинета на злополучния банкер Цветан Василев.

Той не скри и факта, че двамата са се срещали заради сделка, от която Цветан Василев бил силно заинтересован.
Веселин Марешки твърди, че няма кредити или депозити в КТБ, тъй като аптечния му бизнес се нуждае от по-силно развита банкова мрежа.
Бизнесменът твърди, че с Цветан Василев са се срещали два пъти, но в крайна сметка въпросната сделка така и не била осъществена.

Веселин Марешки разкри, че човек на Костов го завел в КТБ

Веселин Марешки разкри, че човек на Костов го завел в КТБ

Втората среща на Веселин Марешки с Цветан Василев е доста по-любопитна от първата.
Според думите на бизнесмена за срещата между него и банкера му ходатайствал активен деец от движението на Иван Костов.

Веселин Марешки потвърди всеизвестния вече факт, че Иван Костов има влогове в КТБ и подчерта, че Командира няма да даде обяснение как си е „оправил нещата”, но пък в същото време вметна, че негови хора подкрепят БСП.
Бизнесменът твърди, че в морската ни столица Варна хората на Иван Костов работят заедно с комунистите, обединени от общата цел – да извият ръцете на правителството.

Бизнесменът не пропусна възможността да нападне министъра на здравеопазването д-р Петър Москов, подчертавайки, че не може биографията му да започва от момента, в който е заел министерския пост по „стечение на обстоятелствата”.
Веселин Марешки е категоричен, че въпреки голямата шумотевица, на практика в сектора няма реформа, но пък за сметка на това здравното министерство лъже и остава на поста болнични директори, „загробили” сериозни суми в КТБ, а в същото време си отиват тези, които са неудобни.

Веселин Марешки останал с впечатлението, че банкерът Цветан Василев е възпитан човек. Той не скри факта, че след срещата му с него журналистка от медията на Иво Прокопиев му се обадила да го разпитва, но коментара му, гласящ, че срещите им били основно свързани с бизнеса, така и не бил цитиран, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Веселин Марешки призна за сделка с банкера Цветан Василев”

  1. Emilia Gerova

    юли 30. 2015

    НА ТОЗИ МАРЕШКИ КЕ МУ ДЪРПАМ УШИТЕ ЗАЩО НЕ Е КАНИЛ СВАТ СИ НА СВАТБАТА 2014Г. ПОЗВАНАМ СВАТОНЕТЕ МЕ СВЕСТНИ ХАРА И ЖЕНАТА И МЪЖЪТ…….

Добавете коментар