Шокиращо разкритие за Кали потресе всички! (пълни подробности)

Шокиращо разкритие за Кали потресе всички! (пълни подробности)
5 (100%) 1 vote

Кой би предположил, че Кали се държи по този начин и то с най-скъпите си хора?!

Певицата и участничка във Вип Брадър – Кали втрещи всички и възмути мнозина с начина, по който се отнася с най-любимите си хора, своите деца. Близки до нея разкриха, че Кали редовно пердаши и навиква малчуганите като най-строга била с големия си син. 14-годишното момче редовно поемало шамарите й, при това за щяло и нещяло.

„Кали възпитава синовете си по метода на Макаренко. Изобщо не се скъпи да раздава удари и да им вика като на животинчета в цирка. Влади е много по-мек от нея и неведнъж й се е карал, че не бива да се отнася така с момчетата, но тя не разбира от дума – смята, че така щяла да ги направи силни и истински мъже“, разкриват близки до устатата певица.

Кали

Кали възпитава синовете си по метода на Макаренко

Източниците са убедени, че причината Кали да се държи така сурово с децата си, са опънатите й до краен предел нерви. В последно време тя не била на себе си поради факта, че участията и изявите й намалели. В клубовете вече предпочитали по-младите и вървежни от нея певици като Андреа, Преслава, Галена и Джена, а Кали се принуждавала да обира трохите и да пее за далеч по-малки суми, отколкото досега.

„Всичко това я скапва и тя се е превърнала в кълбо от нерви. Не само на момчетата вика, Влади редовно става жертва на настроенията й, което само по себе си е риск за нея. Защото децата са си деца, но Влади като нищо може да я напусне. Ще потрае още малко, пък ще си събере куфарите и ще я зареже. Тогава кой ще я вземе обаче, като се има предвид що за „благ“ характер е“, коментират близки на певицата с чепатия нрав.

Припомняме, че и докато беше в Къщата на Брадърите, Кали редовно влизаше в остри конфликти с останалите съквартиранти, на които се караше като майка на непослушни хлапета.

Единствената, с която успя да се спогоди, бе Камелия Воче, а колкото до останалите, те ежедневно навадаха вой срещу нея и вечното й мърморене. Дали пък съветите на Влади няма най-сетне да я вразумят и да се кротне малко, чудят се познати от обкръжението й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар