Кали избра любовта пред парите и сега работи като лудаКали превърна мъжа си в свой шофьор, докато тя работи

Кали издържа мъжа си Влади, издават я нейни близки. Поп фолк певицата избра да зареже сигурността и финансовата стабилност, които имаше с лицето на Антон Краус - бащата на второто й дете и се хвърли в обятията на третия си мъж - Влади. Който заработва като служител на туристическа агенция и със сигурност не изкарва кой знае какви пари. Което ще рече, че не е в състояние да осигури на половинката си стандартът на живот, на който е свикнала.

[caption id="attachment_435589" align="alignleft" width="300"]Кали и Влади Кали и Влади[/caption]

Заради това Кали трябва да работи два пъти повече, за да успява да се справя със сметките. За да й помага Влади се е превърнал буквално в неин шофьор и я разкарва напред-назад по ангажиментите й. На които певицата урежда участията си. Двамата обитават жилище, което Кали е купила на кредит, който изплаща сама. Въпреки всички тези затруднения обаче изпълнителката твърди, че никога не се е чувствала толкова щастлива.

Това си и личи, преди няколко дена звездата беше забелязана в компанията на любимия си и детето им на разходка в столичен парк. През цялото време Кали не изпуснала ръката на Влади и го гледала като истински влюбена жена, научиха от hotarena.net.

Заради затрудненото им финансово положение обаче звездата беше принудена да пее по кръчмите и дискотеките дори и когато беше в напреднала бременност. Заради парите Кали се съгласи да влезе и в Къщата на ВИП Брадър, от където не извлече особени дивиденти, дори напротив.