Албена Вулева и Елена Кучкова в люта война - ето каква е причината за това

Скандалната Албена Вулева забърка името си в поредния скандал. Блондинката избухна в мрежата и скочи срещу плеймейтката Елена Кучкова. Повод за гнева й към знойната красавица стана постоянното парадиране с връзката й с политика Любомир Николов.

Въпреки, че скандалната миска усилено криеше аферата си с него, преди няколко месеца стана ясно, че именно той е мъжът до нея. От тогава тя постоянно парадира с връзката си с политика.

От публикацията на Албена Вулева във фейсбук стана ясно, че тя се познава много добре с Любомир Николов, тъй като двамата са работили заедно.

Журналистката разкри, че медията на политика е фалирала след като тя напуснала. Тя допълни, че той лъже за възрастта си и макар и да отрича, отдавна е навършил 50 години.

[caption id="attachment_444868" align="alignright" width="300"] Албена Вулева Албена Вулева захапа Елена Кучкова[/caption]

С типично пиперливия си начин на изказване, Албена Вулева заяви, че любимият на Кучкова е дъртак, облечен с жилетка от  "Илиянци". Според нея, плеймейтката е жалка, тъй като се радва на стария джип, който политикът й е подарил.

"Дядката пробута Роувъра си 79-ти набор на своята приятелка", отсече остро Албена Вулева във Фейсбук.

Скандалната журналистка дори е качила фото с новата придобивка на мис плеймейт. Тя дори си позволи да я нарече сбръчкана бабичка. Албена Вулева заяви, че моделката страда от прогерия. Това е заболяване, при което кожата на цялото тяло се набръчква.

Бившата водеща на най-жълтия таблоид в родния ни ефир заяви, че приятелят на Ели е бивш земеделец и много скоро на него и на любимата му може би ще им се наложи да се завърнат на село, тъй като медийната му империя вече е фалирала и няма да може да се издържат в града.

Блондинката с пиперлив език заяви, че сайтовете на политика до сега са съществували благодарение на нея, въпреки че е получавала нищожно заплащане за труда си, пише Хот арена.