Албена Вулева заплаши да стъжни живота на де що "ВИП" й се мерне пред очите!

Мадам „Сигнално жълто” Албена Вулева се радва на славата и светлината на прожекторите, особено след като излезе от Къщата на ВИП Брадър. Скандалната блондинка не спира да радва феновете си с нови приумици. В момента тя работи като водеща на предаването „Психодиспансер” по телевизия Евроком.

В известен светски сайт тя също води рубриката „Под ножа”. В него Албена радва поддържниците си с приказките и умозаключенията си. Критичната водеща води и рубрика в сайта на Мартин Карбовски. Но най-вероятно на Албена Вулева не й достига това, че пише за други сайтове, затова е решила да си спретне и свой собствен. Тя си направи такъв и го кръсти с шокиращото име „Скръбни вести”.

[caption id="attachment_437647" align="alignright" width="300"]Албена Вулева Албена Вулева се завръща като страшилище за родните випове[/caption]

В него устатата телевизионерка е решила да сече по своя си маниер известни личности не само от хайлайфа и шоубизнеса, но и от народните ни избраници. Тя не се посвени да го стори и докато беше водеща на предаването „Сигнално жълто”. Спортните вести в собствения й сайт ще бъде поверено на любимия мъж до нея Недик.

Устатата й майка, рускинята Людмила Захажаева също се е уредила. На нея е поверено да прави собствено предаване, на което тя ще качва видеа с различни теми, които са значими и интересни за аудиторията.

В сайта на Албена Вулева има доста шокиращи рубрики, които само тя може да измисли. Те са буквално пиперливи и провокативни. Една от тях е кръстена „Плювалник”, а другата рубрика е наречена „Резил”. На фона на тях обаче далеч не е толкова шокираща и друга рубрика в сайта й, кръстена като „Ботокс”.

В нея можем да си представим какво ще прави Вулева силиконките, като се започне от поп фолк певиците, през плеймейтките и моделките. Изобщо Албена Вулева ще има доста терен, за да си развихри стихията си и да оплюва на воля родните ни ВИП-ове.

В светският си сайт Албена Вулева е намерила място и за своите любими животни. Скандалната журналистка е известна с пристрастията си към всякакви животни и представителите на фауната. В него специално място е отредено и на хората с различна ориентация.