Лъжата на Валери Божинов бе разобличена, истината лъсна!

Валери Божинов направи неуспешен опит да се измъкне от поредния скандал около себе си. Името му бе забъркано с куп знойни хубавици, докато все още е женен за плеймейтката Николета Лозанова.

Оказа се, че пословицата „търкулнало се гърненцето и си намерило похлупака” важи с пълна сила за една от най-рекламираните светски двойки, която вече е официално в развод.

[caption id="attachment_443865" align="alignright" width="275"]Валери Божинов Валери Божинов е лъгал Николета не с една, докато бяха семейни[/caption]

Валери Божинов намекна, че причината за раздялата със съпругаат му са изневерите си. Из публичното пространство се завъртя слуха, че докато е била с него водещата на „Папараци” е въртяла паралелна любов със зърнен бос, турски бизнесмен и старото си гадже Ники Михайлов.

Оказа се, че и Валери Божинов не й е бил верен. Всеизвестна истина е, че футболиста не е от кротките и моногамни мъже, а наскоро лъснаха и мръснишките му есемеси към знойни родни хубавици.

Според информацията той имал вземане-даване със собственичката на най-големите джуки. Мис Джуки, Габриела Радославова обаче отрече да е минала през кревата на играча от италианския тим „Тернана”.

Миньончето потвърди, че Валери Божинов й е изпращал съобщения с нецензурно съдържание и е искал да ес срещне с нея, още докато бил женен за Николета, но тя му отказала. Причините били, че все още бил семеен, не си лягала с левскари и на всичкото отгоре нямала нужда по този начин да си повдига реномето. Тя била красива и руса и нямала нужда от допълнителен имидж, твърдяла още станалата известна покрай участието си в „Мис Пепеляшка” Габи.

Но не за сефте името на Валери Божинов се свързва със знойни хубавици. За които обаче спортягата отрича. Той така твърдеше, че няма и нищо общо с модела Вероника Стефанова. Оказа се обаче, че е мачкал с нея чаршафите.

Защото не пропуснал да се похвали пред приятелите си колко била готина в леглото и как са си били паснали идеално. Заради това потребителите на нета не вярват на думите на футболиста. Според тях вярното в съобщението му е само часа и датата, останалото е пълна лъжа.