Симона Пейчева повече от бясна заради историята с Валери Божинов!

Името на изящната ни световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева отново е забъркано в скандал. Тя е една от участничките в шоуто по Нова телевизия „И аз го мога” Според клюката Симона е топлела леглото на Валери Божинов. Гимнастичката обаче категорично отрече това да е истина. Преди известно време тя бе забъркана в скандал с националния ни боксьор Кубрат Пулев и на национала по футбол, шеф на БФС Боби Михайлов.

[caption id="attachment_442222" align="alignright" width="300"]Симона Пейчева Симона Пейчева побесня заради клюките за връзката й с Валери Божинов[/caption]

Поводът беше, че двамата заявиха, че бокса и футбола са тежки спортове, докато художествената гимнастика не е толкова труден спорт. Красавицата избухна в социалната мрежа, че не може да се говори така на посоки. За нея художествената гимнастика е също толкова натоварваща и трудна, както и това да се боксираш на ринга или да бягаш по футболното игрище.

Тя подчерта също, че е била защитник на Кубрат Пулев, когато той изгуби битката срещу световния шампион по бокс Владимир Кличко. Симона Пейчева изригна тогава, че българина лесно напада този, който е загубил, но това не е правилния начин. Не може да се плюе и да се говори за един борец, който е загубил, но се е борил достойно срещу един наистина могъщ противник.

Гимнастичката подчерта също, че футболистите и боксьорите са мачовци, които искат да внушат на всички останали, че само техния спорт е тежък и труден, а художествената гимнастика е грациозна и лесна. „Не е така, при нас също има огромни натоварвания”, парира нападките Симона Пейчева, като защити грациозните момичета, които също се борят мъжки за победата. А тя често не е от най-леките, категорична е участничката в шоуто по Нова телевизия „И аз го мога”.