Мистерията около новата на Николай Бареков е разгадана: Ето коя е тя

Гласувайте за статията

Николай Бареков сменя жените като носни кърпички

Николай Бареков определено не обича моногамията и не е от мъжете, които дълго се задържат с една жена. След като преди по-малко от година Мария Календерска му роди син, политикът вече има нова любов.

Настоящата му половинка дори го придружавала в Брюксел, където се отдавали на любовта си, необезпокоявани от никого.

Новата изгора на евродепутата е председателката на регионалния съвет на партията – Тезджан Наимова. Блондинката е на 27 години е малко по-голяма от последното завоевание на политика Ингрид.

Наимова е лекоатлетка в дисциплината спринт. Носителка е на два златни медала, които е спечелила на първенството в Пекин през 2006 година. В момента тя е с отнети права заради дадена положителна допинг проба след олимпиадата в Пекин.

Николай Бареков

Николай Бареков и Тезджан Наимова отричат, че имат връзка

Бившата половинка на Николай Бареков – Ингрид също беше част от партията, но я напусна след като двамата се разделиха. Тя е само една от жените, с които политикът изневери на „официалната“ си любовница Мария Календерска.

Според запознати красавицата от Сървайвър е готова на всичко да задържи Бареков, включително и да го дели с други жени. Скандалите между тях се превърнали в ежедневие.

Въпреки, че Николай Бареков много обича сина си от нея, той все още не може да й прости, че тя до последно кри бременността си от него. Мария Календерска му съобщила, че е бременна едва в 4-тия месец, когато вече било късно за аборт.

Зложелатели коментират, че красавицата мислила, че като роди дете на политика, той ще остане за постоянно с нея. Наскоро тя дори обяви, че напуска партията. Оказа се, че зад решението й стои поредният скандал между нея и Николай Бареков, който заявил, че не желае тя да е част от партията му.

Мария постоянно вдигала скандали на служителките в централата на ББЦ. Николай Бареков е наел само засукани красавици и всяка една от тях чака реда си да бъде с него, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар