Бруталните скандали между Николай Бареков и Календерска се превърнали в ежедневие

Евродепутатът и лидер на ББЦ Николай Бареков заряза и Мария Календерска.

Според запознати до раздялата помежду им се стигнало заради бруталните скандали, които се превърнали в ежедневие. Николай Бареков е от онези, които могат да сменят жените, без да си поплюват. Той не пожали нито бившата си съпруга, нито официалната си любовница и мени жените в живота си като носни кърпи.

[caption id="attachment_443305" align="alignright" width="300"]Бруталните скандали между Николай Бареков и Календерска се превърнали в ежедневие Бруталните скандали между Николай Бареков и Календерска се превърнали в ежедневие[/caption]

Само преди няма и една година Николай Бареков стана баща на извънбрачния син роден от неговата сътрудничка Мария Календерска, което пък доведе до развода с официалната му съпруга Евгения. Очевидно обаче политикът няма спирка. Най-новата мълва гласи, че евродепутатът е успял да забърше нова бройка. Дали е от нашите ширини или от чужбина обаче, историята мълчи.

Вторият син на Николай Бареков се роди през юли миналата година. Той се казва Александър. Твърди се, че Николай Бареков побеснял, че Мария Календерска е скрила бременността си от него и го е уведомила едва когато била в четвъртия месец, а тогава вече е твърде късно за аборт. Макар да се зарадвал на появата на сина си, той категорично отказал да живее с нея. От партията му издават, че често пъти си позволявал да я обижда пред тях в офиса и да я нарича с грозни епитети.

В нередки случаи известната двойка пренасяла семейните кавги и на работното място или пред публика и Мария Календерска си тръгвала разплакана. Интриганти от партията на Николай Бареков издават, че Календерска прави всячески опити да го задържи при себе си и дори нямала против да го дели с други жени. Незнайно защо тя се надявала, че като му роди дете, политикът ще се кротне до полата й. След като Бареков я зарязал тя обезумяла от яд и вдигала постоянно скандали на жените в партията.

Със сигурност има от какво да се притеснява, предвид колко е похотлив, а и освен това е обграден от привлекателни и млади момичета, които търпеливо чакат своя звезден миг, пише Блиц.