Родителите на Димитър Бербатов се разведоха

Драмите в семейството на Димитър Бербатов сякаш нямат край.

След поредицата от проблеми с брат му, съдът осъди майка му и снаха му да платят по хиляда лева глоба за нападението им над журналист, а сега родителите му се разведоха.

Според запознати майката на Димитър Бербатов за пореден път не се явила на съдебното заседание. Това обаче не попречило на районния съдия Вера Янева-Коева да обяви брака на родителите на Димитър Бербатов – Иван и Маргарита Бербатови за разтрогнат. Като основна причина за развода се посочва дълбокото и непоправимо разстройство на брака им.

[caption id="attachment_443604" align="alignright" width="300"]Родителите на Димитър Бербатов се разведоха Родителите на Димитър Бербатов се разведоха[/caption]

Припомняме, че делото по развода бе по искане на бащата на Димитър Бербатов – Иван, който мотивира иска си с факта, че любовта между него и Маргарита отдавна е отлетяла. Той пояснил, че двамата са семейство от 1980 година, но от доста години не живеят заедно. Маргарита си живеела в Благоевград, а Иван – в София. Синовете им Димитър и Асен отдавна са самостоятелни и са създали собствени семейства.

След като брачната връзка между Бербатови старши отдавна била прекъсната де факто, Иван Бербатов поискал да сложи край и де юре, без да търси виновник да това. На бракоразводния процес свидетелствали двама негови приятели, които посочили, че живее в апартамента си в София сам от две десетилетия и за това време не са виждали жена му да ходи при него. Майката на Димитър Бербатов – Маргарита изобщо не благоволила да се яви в съда. Според запознати, тя била посочила изричното си несъгласие за развод в писмения отговор.

Свободата на Иван Бербатов струвала само 50 лева – това е стойността на държавната такса за иска. Освен това двете страни били осъдени да платят сумата от по 15 лева за съдебните разноски направени по бракоразводното дело, пише vsekiden.com. Припомняме, че неотдавна Маргарита Бербатова и снаха й бяха осъдени да платят по 1 000 лв. глоба заради буйството си срещу журналисти.