Браво на Димитър Бербатов и на жеста към талантливата Крисия Тодорова!

Димитър Барбатов ще номинира Крисия Тодорова от Разград! Димитър Бербатов подава ръка на уникалното дете чудо Крисия Тодорова. Зашеметяващата певица най-вероятно ще се накичи с още една награда. През ноември миналата година 10-годишното талантливото дете зае престижното второ място на детската Евровизия в Малта, заедно с пианистите братята Хасан и Ибрахим.

[caption id="attachment_437219" align="alignright" width="300"]Крисия Малката голяма Крисия ще бъде спонсорирана от Димитър Бербатов и фондацията му[/caption]

Там младата певица представи България с песента „Планетата на децата”. Крисия има шанс и да получи и наградата за талантливи и даровити деца от фондацията на футболиста Димитър Бербатов.

Броени дни преди да затвори „кепенци” подбора за наградите на талантливи деца от фондацията на известния ни футболист, музикалния педагог на Крисия Свилена Дечева я предложи за официалния приз. Малката голяма любимка на България е номинирана. Ако принцесата на Слави Трифонов Крисия бъде одобрена и получи наградата, тя ще получи щедра подкрепа от Бербо.

Свилена Дечева също получи голямата награда от родния си град и този на Крисия Разград за цялостен принос към музикалното развитие на града.

Талантливите пианисти Хасан и Ибрахим също са сред одобрените за наградата от фондация „Димитър Бербатов” за постиженията си през миналата година. Припомняме, че даровитите близнаци започнаха да покоряват музикалните върхове именно като деца от фондацията на известния ни играч.

Стотици ученици ще се борят още за престижната награда на фондацията. Призьорът ще получи статуетка и ще бъде щедро спонсориран за бъдещите си изяви от Бербо. За първи път награда е предвидена и за ръководител, който се занимава с деца в определени сфери на изкуството.

Кой ще бъде призьор от фондацията на Бербо ще стане ясно в най-скоро време. Надеждите на приятели и близки на уникалната Крисия че тя ще е сред тях никак не са безпочвени.