Ненчо Балабанов пленен от силни чувства, но му предстои голяма болка!

Ненчо Балабанов си има нова тръпка. Спряганият за фаворит на имитаторското шоу актьор Ненчо Балабанов се е заиграл на сериозно с Хилда Казасян, но тя го отрязала накрая. Любовните трели между двамата прехвърчали още от началото на култовото шоу по Нова телевизия, твърди най-прясната клюка.

Един от най-колоритните участници в „Като две капки вода” се запознал с дъщерята на композитора Вили Казасян още в началото на снимките и още тогава между тях припламнала искрата, разкриват от кухнята на шоуто.За Ненчо обаче предстои голяма болка, тъй като Хилда категорично отказала да се поддаде на мимолетното усещане според нея.

[caption id="attachment_443350" align="alignright" width="300"]Ненчо Балабанов Ненчо Балабанов съкрушен от невъзможната любов с Хилда Казасян[/caption]

Пеещият актьор омагьоса не само публика, но и жури с уникалното си превъплъщение в ролите, които му се пада да изиграе и изпее на сцената на предаването. Топ имитаторът на премиера твърди, че отдавна се надявал да попадне в това шоу и най-накрая мечтата му се сбъднала.

Той е категоричен, че не си поставя като биткаджийска цел да стане победител, за да грабне лъскавата награда и да отнесе винаги най-големите зрителски точки. Въпреки това той за четвърти пореден път е безспорен фаворит в лайфовете на „Като две капки вода”. Приема предизвикателството като сценичен начин да се забавлява и максимално да се кефи на представлението. Никога не става и ляга с мисълта, че на всяка цена трябва да разбие конкуренцията, за да бъде първи.

Ненчо Балабанов твърди, че и майтапчийското превъплъщение в „обувките” на премиера приема като шарж, без да влага в това лошо сърце или определен сарказъм. Преди няколко месеца окончателно се е разделил със съпругата си, но не заради скандали и изневери, а защото пътищата им се оказали различни.

Не таи изобщо лоши чувства към майката на двете си деца, а според слухът той има гадже до себе си и това е певицата Йоанна Драгнева. Гласовитката на няколко пъти беше забелязана сред публиката, шумно аплодирайки своя любим. Това обаче изобщо не пречело на симпатягата да продължава да бройка знойни мадами.

Той бил от тези, които не се отказвали от женско присъствие и често провокирал изненадващо интереса. Наскоро пеещия актьор закачливо разкри, че вече е попълнил лимита си за приятелство във Фейсбук, но кани упоритите си фенки да го потърсят на личната му страница. На всички тях Ненчо Балабанов обещава да отговори и да не игнорира нито едно съобщение.