Ненчо Балабанов упорито пази в тайна личния си животНенчо Балабанов живее заедно с половинката си

Ненчо Балабанов упорито крие половинката си от светлините на прожекторите. Актьорът, който за нула време се превърна в любимец на зрителите с имитациите си на Бойко Борисов, а в последствие и с участието си в Като две капки вода, е сериозно обвързан и дори живее с гаджето си в общо жилище.

[caption id="attachment_443039" align="alignright" width="300"]Ненчо Балабанов крие половинката си Ненчо Балабанов крие половинката си[/caption]

Той обаче не иска да говори за това, още по-малко пък да разкрива повече подробности за избраницата си. И причината не е само във факта, че връзката им би била изложена на медийно влияние, което евентуално да я застраши. Актьорът не иска да разочарова фенската си маса, голяма част от която са представителки на нежни пол. Които въздишат не само по качествата му на актьор, научиха от hotarena.net.

"Факт е, че подкрепата на жените ми е важна, за да спечеля Като две капки вода", с усмивка признава Ненчо. И допълва, че се чувства изключително щастлив от подкрепата на дамите, затова не иска да ги разочарова като споделя твърде много подробности от личния си живот и връзката си.

Оказа се, че освен, че крие сериозно гадже, актьорът има още една любопитна подробност от миналото си - има и един неуспешен брак зад гърба си. Който е приключил преди около половин година, когато актьорът се е развел със съпругата си. По време на развода, Балабанов беше на 35 години, а според близките до вече бившото семейство, причината за краха на отношенията им се оказала твърде голямата ангажираност на актьора в театъра и с работа - нещо, което съпругата му така и не могла да приеме.

Това довело до сериозни скандали помежду им и в крайна сметка до невъзможността да живеят заедно.