Сашо Диков стана за смях в интервюто си с актрисата Елен Колева

Журналистът Сашо Диков изтрещя тотално.

Той си позволи да предложи на Елен Колева да отидат заедно на кино, за да гледат нашумелия филм „50 нюанса сиво”. Сашо Диков отправи шантавото предложение в ефира на Нова тв. Актрисата обаче веднага го контрира, че ако го направят, ще бъдат обявени за любовници. Стажантът пък на свой ред отговори, че загубата категорично ще е за нея. Той поиска Елен Колева да обясни какво би трябвало да означава заглавието на филма, но така и не получи отговор.

[caption id="attachment_443124" align="alignright" width="300"]Сашо Диков стана за смях в интервюто си с актрисата Елен Колева Сашо Диков стана за смях в интервюто си с актрисата Елен Колева[/caption]

Основната тема в интервюто с Елен Колева бе връзката й с бизнесмена Александър Найденов, по-известен като Сашо Майонезата. За огромно съжаление на Сашо Диков, актрисата не задоволи любопитството му и избегна отговора на повечето въпроси. В типичния си стил журналистът направи опит да извлече признанието от нейната уста, че към днешна дата живее много по-бедно, отколкото във времето, в което са били гаджета с бизнесмена. Тя обаче категорично отрече, че парите са били основният й мотив да живее с него и си пожела успех в предстоящите й роли.

Елен Колева подчерта, че с годините става все по-уверена в себе си и самочувствието й става по-стабилно и всичко това е въз основа на натрупания опит. Тя не отрече, че хората винаги обсъждат известните личности и плюят срещу тях, но пък в същото време се е примирила с факта, че не може да им затвори устата. Разбира се тя не отрече, че е имало периоди, в които е била с доста смачкано самочувствие. Макар и уволнена от „Народния театър”, Елен Колева посочи, че си остава актриса и ще продължи да бъде такава и занапред.

В заключение Елен Колева заяви, че провинциализмът не се определя от мястото, от което идваш, а е състояние на духа, пише vsekiden.com, цитирайки информация на Блиц.