Сензационно разкритие за Борис Немцов

Сензационно разкритие за Борис Немцов
4 (80%) 2 votes

Една от интимните приятелки на Борис Немцов проговори

Една от любовниците на Борис Немцов направи скандални разкрития. 32-годишната Екатерина Ифтоди заяви, че е родила син на опозиционера преди една година.

Сътрудничката на „Газпромбанк“ разкри тайната след като медиите започнаха да нищят въпроса кой ще наследи милионите на покойния политик. Според разпространената в медиите информация, завещаното от опозиционера ще бъде поделено между неговия син Антон и трите му дъщери. Оказа се, че той има и още един син, който е едва на една годинка.

32-годишната жена, която живее от няколко години в Москва сподели в интервю за SUPER.ru  сензационната тайна, която досега остана скрита от медиите. Екатерина желае единствено семейството на Борис Немцов да признае малкия Боречка като негов син.

Борис Немцов

Борис Немцов има незаконен син на една годинка

Тя разказа как се е запознала с политика. Запознанството им датира от 2013 година. Екатерина се запознала с опозиционера навръх Великден. Тогава тя празнувала рожден ден със свои приятели в известен пиано бар в Москва. Политикът се присъединил към тяхната компания.

Първоначално двамата контактували само по телефона. След няколко месеца прехвърчали първите искри между тях. Екатерина разказва, че връзката й с политика ще остане незабравима за нея. Тя го описва като невероятен човек, пише БЛИЦ.

Както вече стана ясно, освен моделката Анна Дурицкая и приятелите на опозиционера, които са били с него във фаталната нощ на 27 февруари, е бил разпитан и млад мъж на име Евгени. Той е видял убиеца на политика в гръб. Евгени твърди, че килърът на Немцов е слаб и не много висок. Направеното от него описание не отговаря на физическите данни на Заур Дадаев, който е главен заподозрян.

Според руски медии, адвокатите на чеченеца ще се възползват от показанията на Евгени и ще направят всичко възможно да докажат, че Дадаев не е стрелял по опозиционера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар